Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
7. 2. 2013,
21.27

Osveženo pred

4 leta, 4 mesece

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

kuhinja moški žar recepti

Četrtek, 7. 2. 2013, 21.27

4 leta, 4 mesece

Kako moškega pripraviti do tega, da bo (več) kuhal?

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2
Ste tudi vi ena tistih nesrečnic, ki večino obrokov pripravijo same? Tudi vaš partner ne zna skuhati več od hrenovke in jajčk? Predstavljamo vam načine, ki vam bodo pomagali to spremeniti.

Pomagale vam bodo oddaje Pri prepričevanju vašega moškega vam lahko pridejo prav oddaje, kakršna je Kuharski mojster. Ob gledanju teh lahko partnerju večkrat "slučajno" navržete, kako so moški v kuhinji seksi in kako se vam zdi, da so rojeni za kuharske mojstrovine. Še posebej lahko pomaga vaše navdušenje nad vsakim moškim tekmovalcem, ki dobro opravi kakšno nalogo, lahko pa tudi nekoliko nakažete, da je moški v kuhinji za vas resnično nekaj privlačnega. Konec koncev: večina žensk meni, da je Gordon Ramsay najbolj seksi, ko ima oblečeno uniformo šefa.

V kuhinji oba Če imate dovolj veliko kuhinjo in dobre živce, potem lahko partnerju predlagate, da sta v kuhinji skupaj in da s skupnimi močmi naredita kosilo ali večerjo. Če dodate še kanček tekmovalnosti in zabave, je lahko to prav dobra spodbuda, da bi vaš dragi začel kuhati, a pri tem pazite, da boste našli jedi, ki ustrezajo obema, poskušajte najti kakšne recepte, ki so bolj primerni za moške, in niti pod razno ne izginite iz kuhinje, ko bo začel pripravljati hrano. Telefonski klic z vašo prijateljico bo počakal, verjemite.

Naučite ga Veliko moških se v kuhinji, ker jih nihče nikoli ni učil, počuti nesamozavestne. Vi to lahko spremenite tako, da mu boste korak za korakom pokazali, kako se stvari streže, kako se pripravi kuhinjo in hrano in kako se z njo ravna, da postane odličen obrok. Pred začetkom male šole kuhanja se zavedajte, da so moški radi močnejši člen, zato mu pustite, da kaj naredi tudi sam in ga pohvalite za dobro izpeljane poteze, ki bodo pripeljale do okusnega obroka. Če ga na začetku ne boste učile, se vam lahko zgodi, da bo "učenec" kaj kmalu na kavču z najboljšim prijateljem daljinskim upravljalnikom gledal nogometno tekmo.

Kralj žara Ne smete pozabiti: ko pridejo poleti na piknik prijatelji, je vaš partner po navadi najmanj svetovni prvak v peki na žaru. In prav to lahko izkoristite sebi v prid. Vključite jedi z žara v vsakodnevno kuhinjo in mu počasi prepuščajte vse več opravil. Žar mu bo šel odlično od rok, sčasoma bo osvojil še kakšno veščino v kuhinji, poleg tega pa boste jedli odlično in sveže pripravljeno hrano.

Potrpite Zelo pomembno je, da človeka, ki se trudi, nagradimo s potrpljenjem. Če bo vaš partner med svojim privajanjem na kuhinjo kaj zažgal, pozabil soliti ali bo soli porabil preveč, je zelo pomembno, da ga ne uničimo takoj. Imejte potrpljenje z njegovimi napakami, saj se vam lahko to večkrat povrne. Če se boste preveč pritoževale, bo vaš partner dobil najboljši mogoči izgovor zato, da lahko zapusti kuhinjo. Ne pozabite: najbližji kebab, s katerim boste potešile prvo lakoto, ni tako daleč.

Ne spreglejte