Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
1. 2. 2011,
20.10

Osveženo pred

8 let, 3 mesece

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

Torek, 1. 2. 2011, 20.10

8 let, 3 mesece

Roza se poda na moj avto

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2
O roza nalepki, nakupovanju v Ljubljani in svetlih tonih na rdeči preprogi.

Nov mesec, novi začetki in nova vinjeta. Končno so se odgovorni odločili za pravo barvo, saj se bo izredno lepo podala k mojemu avtu z roza rožicami. Se pa sprašujem, kaj si o novem okrasku misli moški spol, predvsem tisti del, ki je prekomerno navezan na svoj avto. Priznam, da se roza nalepka, na kateri manjka le mucka Hello Kitty prav nič ne bo podala na kakšno lepo črno limuzino ali visokega terenca. Ostane nam upanje, da bo drugo leto bolje, stavim na zeleno.

No prestolnico so prejšnji teden prav lepo pohvalili v reviji Hello, kjer so zapisali, da je Ljubljana pravo mesto za trendovske nakupe. Zapisali so tudi, da je od 300.000 prebivalcev kar 50.000 študentov, zato je mestece tako živo. Žal mi je, da se ne da razbrati, kdo je avtor tega članka, saj me resnično zanima, ali je za objavo razprl denarnico ponosni župan Janković – v kar dvomim -, ali nas je resnično obiskal kakšen novinar in ugotovil, da imamo nekaj solidnih slovenskih oblikovalcev. Ko smo že pri njih, v članku so omenjeni in pohvaljeni vsi veliki (in tisti malo manjši) od pletenin Draž do Mira Mišljena. So bili pa avtorji članka tako površni, da so zelo slabo „polinkali“ slovenske trgovinice, zato tujci ne bodo mogli dostopiti do uradnih strani z enim klikom. No, morda se bom podvizala in jim poslala eno pisemce, da naj uredijo, čeprav star pregovor uči, da se šenkanemu konju ne gleda v zobe.

Ta konec tedna se je zgodila še ena rdeča preproga, saj so podelili nagrade SAG – igralskega ceha, ki v Sloveniji ne dvigajo veliko prahu, saj jih večina medijev skoraj spregleda. Najbolj sta mi v oči padli trenutno najbolj vroči nosečnici Natalie Portman in Jane Krakowski. Natalie se je odločila za preprosto belo obleko Azzaro, medtem ko je imela Jane, ki je že prav nadležna z držanjem svojega trebuha, srebrno obleko z vrtoglavimi petkami. Na rdeči preprogi so prevladovale obleke Oscarja de la Rente, med toni pa je bilo največ svetlih, s čimer igralke prikažejo nižjo stopnjo svečanosti. Me je pa zopet zmotilo ličenje, zdaj že uradno ločene Eve Longoria, ki je bila zopet videti zaspana, ampak dekolte v obleki Georges Hobeika je bil vav. Evi očitno dobro dene samski stan. Ličenje me je zmotilo tudi pri baročni Christini Hendricks, ki je imela neenakomerno namazani očesi. No več kot besede pa o lepotičkah pove fotogalerija. Privoščite si.

Ne spreglejte