Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sobota,
11. 7. 2009,
15.15

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4

Natisni članek

Sobota, 11. 7. 2009, 15.15

8 let

Je Adel Djutović propadel?

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4
Po uspešno izpeljanih slovenskih glasbenih nagradah Diamanti je sledil medijski umik Adela Djutoviča. Razlog je ostal popolnoma neznan.

Veliko je bilo slišati tudi o tem, da naj bi se razšel s svojo spremljevalko Nermino Sijamhodžič in zlobni jeziki so celo namigovali, da je zabredel in popolnoma propadel. Odločili smo se, da bomo preverili govorice in povprašali, kaj je res in kaj ne.

"Nimam več namena karkoli početi v Sloveniji" Prijetno presenečeni smo bili nad ugotovitvijo, da se je Adel prav načrtno umaknil od vsega. Pravi, da je čas za korak naprej in odpiranje novih poti izven Slovenije. "Zaenkrat nimam več namena karkoli početi v Sloveniji. Zdi se mi, da je pri nas vse zelo omejeno. Predvsem je problem v nevoščljivosti in zelo neprofesionalnem odnosu do uspešnih ljudi, ki jih v Sloveniji premoremo ogromno. Vesel sem, da sem se lahko učil pri različnih zelo uspešnih mentorjih. Sedaj pa je čas, da se premaknem naprej in spoznam še preostanek sveta.”

"Odprli smo podjetja na Balkanu" Govorilo se je, da je propadel in je njegov umik le izgovor za neuspehe doma. "Odprli smo podjetja na Balkanu in v Srbiji postali že eno izmed največjih podjetij za storitve, ki jih opravljamo. Preselil sem se v Beograd in do nadaljnjega bom tam tudi ostal. V Slovenijo se vračam le poslovno in na obisk k družini."

Obeta pa se nam tudi več koncertov uspešnih srbskih glasbenikov. "Vesel sem, da smo uspeli opraviti tudi pogovor in prevzeti ekskluzivni booking za Grand Zvezde. V Sloveniji bo ena izmed naših agencija skrbela za booking in PR vseh Grand Zvezd (Tanja Savič, Darko Filipovič, Slavica Čukteraš, Bane Mojičevič, Radmila Manojlovič, itd…) ter ostalih večjih imen srbske estrade, ki se veselijo sodelovanja med Slovenijo in Srbijo."

Nermina mu ves čas stoji ob strani Ves čas pa Adelu ob strani še vedno stoji Nermina Sijamhodžič, čeprav so zlobneži namigovali, dag a je lepotička že zapustila. "Z Nermino sva srečna in že kujeva plane za skupno življenje. V Beograd se je preselila tudi ona, tako da skupaj uživava v popolnoma novem in drugačnem življenju. Vsekakor pa je tudi ona pridna in delovna, med drugim je pred kratkim postala tudi zaščitni obraz za Lisco."

Ne spreglejte