Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
10. 5. 2024,
9.57

Osveženo pred

1 mesec, 1 teden

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0

Natisni članek

astrologija tedenski horoskop horoskop maj 2024 horoskop 2024 horoskop horoskop

Petek, 10. 5. 2024, 9.57

1 mesec, 1 teden

Horoskop: kakšen teden je pred vami?

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0
ženska, prijateljice, moda, nakupovanje | Foto Shutterstock

Foto: Shutterstock

Preverite, kaj vam zvezde napovedujejo v tednu od 13. do 19. maja.

Oven

Na začetku tedna boste malce prestrašeni, za kar bo kriva neka osebna ali čustvena stiska. Zdelo se vam bo, da gre vse narobe, čeprav v resnici ne bo tako zelo tragično. Ohranite upanje, saj vam bo ravno to dalo moč, ki jo boste nujno potrebovali. Vse obveznosti vam bodo odveč, razmišljali pa boste lahko samo o tistem, kar vas bo pestilo. Nikar se ne zaprite vase, ampak se s prijatelji ali partnerjem govorite o vaših težavah. V sredini ali proti koncu tedna že lahko pričakujete nenaden preobrat dogodkov. Ne glede na to, kaj se bo zgodilo, pazite, da boste uporabili razumski pristop, saj vaša čustva in občutki v tem času ne bodo objektivni. Poskrbite, da boste konec tedna preživeli v čim bolj umirjenem in spokojnem okolju.

Bik

Zapletli se boste z nekom, kar naenkrat pa ne boste vedeli, kako se izmotati iz vsega skupaj. Uporabite kar se da razumski pristop, predvsem pa drugim ne počnite tistega, kar ne želite, da bi oni počeli vam. Saj veste, da se vedno vse povrne. V službi v prihodnjih dneh ne bo nikakršnih težav, saj bo delo rutinsko in prav tako ga boste tudi opravljali. Čeprav z nadrejenimi ne boste soglašali, boste nesoglasje rešili, še preden bi se lahko zares zapletlo, kar bo občudovanja vredno. Uporabili boste pristop, navdihnjen s humorjem. Z nasmehom na obrazu boste lahko dosegli vse. Glejte pa, da v prihodnosti ne bo več podobnih zapletov, saj morda ne boste imeli vedno take sreče. Konec tedna si boste zaželeli samote.

Dvojčka

Ta teden se boste vrteli kot mačka okoli vrele kaše, saj sploh ne boste vedeli, kam pravzaprav vodi pot, po kateri hodite. Morda je čas, da se za trenutek ustavite in ponovno razmislite o svojih ciljih. Zelo verjetno je, da ste nekje skrenili s prave poti. Ne ustrašite se, saj imate še dovolj časa za ukrepanje. Poleg tega pa se lahko iz vsega skupaj naučite marsikaj koristnega za prihodnost. Na delovnem področju se boste znebili nekega bremena, ki že dolgo leži na vaših plečih in vam jemlje še zadnje kapljice energije. Takoj boste neprimerno svobodneje zadihali, poleg tega pa boste v svojem srcu naredili mesto za druge stvari, ki prihajajo v vaše življenje. Bodite pozitivni in na vse glejte z optimizmom.

Rak

V prvih dneh tedna boste nekoga spoznali v drugačni luči, naj vas to ne prizadene. Ostanite zvesti sebi in svojim načelom, pa vas nič več ne bo moglo vreči iz tira. Poleg tega veste, da imate okoli sebe veliko ljudi, ki jim lahko zaupate. Na splošno boste v prihodnjih dneh polni pozitivne energije, z veseljem pa boste gradili načrte za prihodnost. Še posebej če načrtujete neko večje potovanje, se pogumno lotite organizacije. Nikar se ne obirajte, da ne boste zamudili vseh priložnosti, ki se vam ponujajo. Počutje in zdravje bosta odlična, vaša pozitivna energija pa bo nalezljiva. Na zasebnem področju se vam nekdo želi približati, vendar ga vztrajno odganjate. Razmislite, zakaj je tako.

Lev

Malce bolj sproščeno vzdušje v prvih dneh tedna vas bo navdajalo z mirom. Morda vam bo celo uspelo ponovno najti duševni mir, ki ga tako močno potrebujete. Ne dovolite, da bi vas karkoli vrglo iz tira in ostanite močni. Na splošno ste v zelo plodnem in ustvarjalnem obdobju, ki bi ga bilo škoda zavreči. Ideje in razne kreacije bodo kar skakale iz vaših misli, zato jih nikar ne držite v ozadju. Jasno in odločno jih predstavite tako sodelavcem kot nadrejenim in poželi boste uspeh. V sredini in proti koncu tedna si privoščite nekaj več spontanosti, saj ste preveč zahtevni tako do sebe kot do drugih. Zadihajte in dajte na stran potrebo po disciplini, vsaj za kakšen dan. Morda pa boste v vaše življenje priklicali nekaj, kar vam bo ogrelo srce. 

Devica

V tem tednu boste od sodelavcev in nadrejenih poželi veliko odobravanja, kar vam bo nadvse godilo. Uspešno boste zaključili s projekti, s katerimi ste se ukvarjali v preteklem tednu. Ponosni boste nase in na svoje sposobnosti. Le tako naprej! Nikar ne bodite tako skromni, ampak vedite, da ste si pošteno zaslužili slavo. V prvi polovici tedna boste bolj kot ne zaposleni s službenim področjem, kar se bo proti koncu tedna počasi umirjalo. Končno se boste lahko posvetili svojim najbližjim, ki ste jih v zadnjem času postavili na stranski tir. Uživajte v družbi najdražjih in ne razmišljajte, kaj vse morate še postoriti. Vse bo storjeno ob svojem času. Za konec tedna boste vezani s svojim partnerjem skočili na krajši izlet, kjer boste lahko utrdili odnos, poln lukenj.

Tehtnica

S posploševanjem bi lahko nekomu naredili krivico, zato pazite, kako se boste odzvali na celotno situacijo. Saj veste, da je vsak primer drugačen, zato ne preslikavajte svojih izkušenj na druge. V službi boste spoznali, da ste v prednosti, zato se utegnete navzeti prevzetnosti, kar bi lahko nekdo spretno izkoristil. Pazljivo! Na zasebnem področju se bo v sredini tedna nekaj zapletlo, kar boste lahko rešili le s spretno odločitvijo, za katero boste potrebovali kar nekaj poguma. Morda boste sprva še dvomili, vendar boste kaj kmalu ugotovili, da ste se odločili popolnoma pravilno. Proti koncu tedna vas čaka bolj umirjen čas, ki bo omogočil intuitivno razumevanje in delovanje v korist skupnih ciljev na vseh področjih. 

Škorpijon

Na ljubezenskem področju se vam v prvi polovici tedna ne obeta nič novega. Nič se ne bo premaknilo, kar vas bo spravljalo ob živce. Na trenutke boste osamljeni, kar vam bo še dodatno jemalo energijo. Če imate partnerja, se ne boste mogli izogniti določenim prepirom. Sredi tedna pa bo vaše počutje že precej boljše. Zabavali se boste z ljubljeno osebo ali s prijatelji, kar bo prava osvežitev. Spoznali boste, da se še lahko do solz nasmejete. V drugi polovici tedna bo še malenkost bolj živahno. S partnerjem bosta kovala neke načrte. Lahko da se bosta podala na potovanje ali le na kratke počitnice. Karkoli že bo, bo za oba nadvse koristno. Proti koncu tedna se boste zapletli v konflikt, najverjetneje z domačimi. Jasno določite meje, saj je življenje vaše.

Strelec

Znašli se boste mnogo bolje, kot si v tem trenutku mislite. Nekje na poti ste izgubili samozavest in skrajni čas je, da jo pridobite nazaj. Če ste doživeli določen neuspeh, to ne pomeni, da bo tako tudi v prihodnje. Z neuspehi se predvsem učite in razvijate, brez njih pa ni možen nikakršen osebnostni ali materialni razvoj, zato razumite, kako pomembni so v vašem življenju. V prvih dneh tedna vas bo v nabiralniku čakala neka pošiljka, ki vas bo neznansko razveselila. V sredini tedna vas utegne preganjati dolgčas, saj boste žrtev vsakdanje rutine, ki se bo odražala še posebno v službi. Delo bodo prevzeli drugi, saj ste že tako ali tako v zamudi, energije in novih idej pa kar ne bo. Morda je čas, da si privoščite kratek oddih in si naberete novih moči. Storite to za konec tedna.

Kozorog

Opustili boste željo, za katero ste se zagreli v zadnjih dneh. Tako bo še najbolje. Na začetku tedna vas utegne nekaj pretresti, kar ne bo imelo večjih razsežnosti. Kljub temu to ne bodo najlepši dnevi za vas, vendar se bo hitro obrnilo na bolje. V prvi polovici tedna se vam največ lepega obeta na ljubezenskem področju. S partnerjem bosta našla skupni jezik, kar bo pravi blagoslov. Če ste samski, si lahko obetate avanturo. V nobenem primeru ne bo dolgčas. Izkoristite ugodne vplive, saj boste že ob koncu tedna doživeli stik z realnostjo. Pestro ljubezensko dogajanje boste raje zamenjali za večer s prijatelji. Nasmejali se boste kot že dolgo ne in vsaj za trenutek dali skrbi na stran. S financami se v tem tednu ne boste obremenjevali.

Vodnar

Teden bo napolnjen s pozitivno energijo. Imeli je boste na pretek, omogočala pa vam bo lažjo izpolnitev marsikatere obveznosti. V prvi polovici tedna vam bo uspelo skoraj vse, česar se boste lotili. Zavedati pa se morate, da bo vse odvisno od vas. Z osebnostjo, ki jo imate, in neustavljivo močjo, ki jo imate le vi, skoraj ni stvari, ki je ne bi mogli doseči. Zato le pogumno in samozavestno stopajte po začrtani poti. Če boste disciplinirani, boste zelo hitro uzrli rezultate svojega dela. Pazite se le površnosti. Sredina tedna se bo vrtela predvsem okoli ljubezni. S partnerjem bosta povezana kot že dolgo ne. Skoraj vsak prosti trenutek bosta preživela skupaj. Posvetite pa se tudi pravnim zadevam, ki se bodo pojavile proti koncu tedna in jih čim prej razrešite. 

Ribi

Na začetku tedna boste malce prestrašeni, za kar bo kriva osebna ali čustvena stiska. Zdelo se vam bo, da vam gre vse narobe, čeprav v resnici ne bo tako zelo tragično. Ohranite upanje, saj vam bo ravno to dalo moč. Vse obveznosti vam bodo odveč, saj ne boste znali razmišljati o ničemer drugem, kot o tistem, kar vas bo pestilo. Nikar se ne zaprite vase, ampak s prijatelji ali partnerjem govorite o vaših težavah. V sredini ali proti koncu tedna pa že lahko pričakujete nenaden preobrat dogodkov. Ne glede na to, kaj se bo zgodilo, pazite, da boste uporabljali razumski pristop, saj vaša čustva in občutki v tem času ne bodo objektivni. Poskrbite, da boste konec tedna preživeli v čim bolj umirjenem in spokojnem okolju.

Ne spreglejte