SiolNET. Trendi Glasba
3

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Video: Papir predstavlja poletni Objem

3

termometer

Ansambel Papir predstavlja še nekoliko modernejšo obdelavo svoje uspešnice Objem.

Med Festivalom Lent pod starodavnimi drevesi mariborskega mestnega parka vsako leto pripravijo tudi Art kamp. Ansambel Papir je svoj videospot za pesem Objem posnel prav v tem umetniškem babilonu, v sožitju z naravo in dobro voljo ljudi, ki ga obiščejo.

V treh zaporednih letih je režiserka Svetlana Dramlić skupaj s četico snemalcev zbrala obilico materiala – tako s koncerta 'pod krošnjami', ki se je zgodil na svetovni dan objema 4. julija, še več pa z dogajanjem naokoli – in ga sestavila v videokolaž, ki prikazuje dogajanje tega posebnega časa.

Ansambel Papir ob tej priložnosti spušča v radijske valove še nekoliko modernejšo obdelavo svoje uspešnice Objem. Avtor glasbe je Marko Gregorič, besedila Rok Vilčnik, aranžma pa je delo Sebastijana Duha, ki je odgovoren tudi za remiks, in preostalih Papirovcev. Zaznamujeta jo poletno-plesni pridih ter sugestivni vokal Ane Bezjak v ospredju, ta je že nekaj časa edina vokalistka mariborske džezpop zasedbe, čeprav v filmčku opazimo tudi nekdanjo članico Majo Keuc, ki pa že nekaj časa študira petje v tujini.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin