SiolNET. Trendi Glasba
1

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Chorchyp o svojih vzponih in padcih

1

termometer

Raper Denis Chorchyp se je odločil, da bo poletje začinil z videospotom za skladbo V tem življenju, v kateri iskreno govori o svojih vzponih in padcih.

Pesem raperja Chorchypa govori o življenju, ki ga je raper izkusil, pa tudi o tem, da v življenju vse ne gre vedno tako, kot si zamislimo. In ravno videospot za pesem V tem življenju je dokaz, da je vse, kar trdi Chorchyp, res, saj se je ravno pri snemanju tega videospota zgodila nesreča

Videospot so snemali že pred slabima dvema letoma, a se je zgodila tehnična nesreča, saj so se snemalcu in režiserju Vladanu Jankoviču izbrisali prav vsi posnetki. Seveda je to celotno ekipo potrlo, ni pa ji vzelo volje, saj je spot vendarle ugledal luč sveta. "Čakali smo pravi trenutek, da spot spet posnamemo, in verjamem, da je tokrat narejen še bolje, kot je bil prvič. Saj pravijo, da je vsaka stvar za nekaj dobra," je nasmejano povedal Chorchyp. Za snemanje tokratnega spota je izbral kar svoje domače gorenjsko okolje, kjer se najbolje počuti in preživi največ časa, posneli pa so ga v enem dnevu v hotelu v Gozdu - Martuljku.

Za snemanje videospota za to mirno pesem se je profesionalni borec in raper odločil, ker želi ljudem pokazati še svojo mirno in nežno plat, saj jih še vedno veliko napačno misli, da je vse, kar dela v življenju, le pretepanje. "Veliko ljudi si borilne veščine še vedno predstavlja kot pretep na ulici, kar je daleč od resnice. To je šport, enako kot smučanje ali košarka. In to je moj način življenja, saj sem pri vseh stvareh v življenju tako bojevit, le na cesti na srečo ne."

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin