Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
18. 4. 2016,
18.00

Osveženo pred

6 let, 7 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0

Natisni članek

Telekom Slovenije SiOL TV Ena žlahtna štorija TViN

Ponedeljek, 18. 4. 2016, 18.00

6 let, 7 mesecev

Zakaj se Berto obnaša malce noro?

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0

Naročniki SiOL TV in storitve TViN si boste lahko danes od 20. ure naprej predpremierno, en dan pred vsemi drugimi, ogledali 35. del tretje sezone najbolj priljubljene slovenske serije.

Berto želi organizirati pogreb za Frančeškinov prst. Vsi ga skušajo odvrniti od te nore ideje, ampak on vztraja pri svojem. Marko izve za ta pogreb in se znova spre z Bertom. Situacijo razreši Onijev pes, ki prst poje.

Anica razlaga družini, kako lahko zaslužijo s staro steklenico vina, ki jo je našel Berto, vendar on ne želi niti slišati za to, ampak namerava vino popiti Frančeškinu v čast.

Zalo skrbi za očeta, saj meni, da se obnaša malce noro. Z Avguštinom ugotovita, da je tak zato, ker ga skrbi prihajajoča obletnica Tonkine smrti. Zala dobi genialno idejo: izkoristili bodo stari dokument v skrinji za zaslužek z vinom.

Ibro se pripravlja na veliki intervju za naslednji dan, a mu jezna Eli uniči najboljšo srajco. | Foto: Ibro se pripravlja na veliki intervju za naslednji dan, a mu jezna Eli uniči najboljšo srajco.

Genialec Smiljan se upre Anici in sam odide na obravnavo z Mirico. Pozneje se zmagovalno vrne s smetarskim tovornjakom, ki ga je dobil v poravnavi z Mirico.

Bonifacij ne ve več, kaj storiti z Marijo, in prosi Avguština za pomoč. Ta se sooči Marijo, saj ji niti malo ne verjame, da se je resnično spreobrnila in poboljšala.

Ibro se pripravlja na veliki intervju za naslednji dan, a mu jezna Eli uniči najboljšo srajco.

Naročniki SiOL TV in storitve TViN si lahko brezplačno ogledate vse dele prve in druge sezone serije Ena žlahtna štorija, predpremierno pa tudi vse nove dele tretje sezone, in sicer 24 ur pred rednim predvajanjem na Planet TV.

 

Videoteka Ena žlahtna štorija – dostop:

Dostop do videoteke je za naročnike Telekoma Slovenije brezplačen. Eno žlahtno štorijo najdete na SiOL TV* na programskem mestu 10 ali 243 oziroma prek TViN-a.

Tisti, ki niste naročniki Telekoma Slovenije, pa lahko do serije dostopate prek TViN-a in ogled plačate z Moneto po ceni 9,96 € v enkratnem znesku, ki velja do 1. 8. 2016.

*Velja le za komunikator BOX.

Ne spreglejte