Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
9. 5. 2013,
13.12

Osveženo pred

8 let, 3 mesece

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

Četrtek, 9. 5. 2013, 13.12

8 let, 3 mesece

Denis Avdić išče novo tajnico

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1
Gospodarska kriza še ne pojenja, zato se je ekipa DA ŠOVA odločila, da bo tokratna oddaja obarvana recesijsko.

V četrti oddaji bo Denis sarkastično prikazal razmere v naši državi, med drugim pravi, da "smo v časih, ko je lažje najti dober komad od Giannija Rijavca kot pa službo". Zato bo odprl novo delovno mesto za tajnico in na razgovor povabil štiri kandidatke. Kandidatke bodo morale opravljati zanimive naloge, Denis pa bo preverjal, do kam lahko gre kot šef v teh kriznih časih. Denis pri kandidatkah išče marljivost, iznajdljivost, samoiniciativnost in še marsikaj drugega.

V tokratni oddaji se bo tudi pevsko preizkusil. Zapel bo refren Krizne pesmi, ki pravi, "ta kriza je fajn, naši žepi so polni" … To bo prvi ekskluzivni videospot Zokija in Ivana.

Tudi Ranko in Bricelj se bosta podala na lov za službo – najprej na kmetijo, kjer bosta morala med drugim poskrbeti za vietnamskega prašička Micija, nato pa se bosta kot g. Štulc in g. Marljivi pomerila na razgovoru za službo, ki bo marsikomu dal misliti, kakšna je verjetnost, da izobraženi kader v Sloveniji dobi dobro zaposlitev.

V rubriki Iskalci bo nastopila simpatična, rock'n'roll in hip hop štiričlanska družina Polanec iz Trbovelj, ob iskanju dobrih 6.000 evrov si bo oče strgal srajco, po preteku časa in najdenem denarju pa vpil, "kako naj dam v roke vse to", nato pa bo hčerka v igri na srečo poskušala najti "razliko do jurčka".

V rubriki Želim si ful bo Denis skrito željo uresničil Karmen Vidmar, ki si želi postati TV-voditeljica in zamenjati Marka Potrča pri vodenju oddaje Danes na Planet TV. Marko je po snemanju priznal, da se je pri vodenju odrezala super.

Denis v četrti, recesijski oddaji ne bo pozabil na slovenske politike, med drugim se bo odpravil na ulice, kjer bo mimoidoče spraševal, koliko slovenskih politikov je heteroseksualnih. Odgovori bodo šokantni ...

DA ŠOV danes ob 20. uri na Planet TV.

Ne spreglejte