Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
26. 12. 2012,
16.47

Osveženo pred

8 let, 4 mesece

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

Sreda, 26. 12. 2012, 16.47

8 let, 4 mesece

39. dan: Gabrijel potočil solze

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue Green 3
Pandorina skrinjica je predvsem izdajala, kdo komu zaupa. Gabrijel je konec dneva potočil nekaj solz na Anastazijinem ramenu.

Po alkoholno opitem večeru so se stanovalci zbudili pobriti in namazani z zobno pasto. Simon je bil nad tem, da so mu pobrili eno nogo, zgrožen in je napovedal maščevanje. Dragica pa se je zabavala, da je škoda, da niso pobrili nje na intimnih delih. Dopoldne je bilo literarno obarvano, saj so se učili svojih pesmi, ki so jih dobili za nalogo. Gabrijel je nadaljeval s svojo skrivno nalogo in delil objeme Alji ter Anastaziji.

Erotična poezija je v stanovalcih prebudila še več spolnega naboja. Denijeva hotelska spolna vzdržnost ga dela nestrpnega, zato je Sarč prepovedal, da svojo erotično pesem bere pred njim. Dragičina pesem je zelo direktna, saj poziva k spolnim odnosom. Stanovalci so se odlično odrezali in se vsi naučili svoje pesmi ter jih pred občinstvom izvrstno recitirali.

Pandora spet razkrivala Sara in Marko sta v sobi delala novo strategijo o izločanju. Sarč in Alja sta ugotovili, da jima nova stanovalca nista najbolj simpatična in z njima nimata veliko stikov. Povedali sta si tudi, da čeprav je Sarč v sobi z Domnom, si lahko še vedno zaupata in so njuni pogovori le njuni. Iz Pandorine skrinjice so kot prvo izvlekli vprašanje, ki je bilo namenjeno Deniju, govorilo pa je o zaupanju do Alje. Deni je poudaril, da se je po zmenku pogovoril z Aljo, ki ji še vedno zaupa, poleg tega pa mu je podarila zapestnico, ki ji veliko pomeni.

Domen je dobil vprašanje o Marku, ki ga je samo pohvalil, da ima vedno veliko energije in da z njim ni nikoli dolgčas.

Nejca je nekdo dregnil, ko ga je vprašal o njegovem zaupanju do Sare, a ta je povedal, da med dekleti najbolj zaupa njej, saj imajo vse preostale trša partnerstva. Enako vprašanje o zaupanju je dobil tudi glede moških, a se je odločal le med Denijem in Domnom. Priznal je, da bi svoje zaupanje izkazal Deniju, saj se mu zdi, da je Domen bolj povezan z Gabrijelom. Domna je odgovor presenetil.

Dragica je morala odgovoriti na vprašanje o odnosu do Denija, ki se je takrat, ko je Alja jokala, skrhal: "Zadnje čase se morda malo manj družimo, a jaz nimam zamer do njega, saj sem ga sprejela takšnega, kot je. Malo ga karakter j***, a gre."

Simonovo vprašanje se je navezovalo na njegovo pesem, ali je že našel svojo mesojedo rožo. Odkrito je priznal, da Sara najbolj koketira z njim, in da misli, da ni edini. Ima ta dar, ki ga lahko dobro unovči, ji je podaril kompliment.

Gabrijela so vprašali o njegovi partnerici Alji, ali je ta primerna za pot do finala: "Moje mnenje o Alji se je zelo izboljšalo, saj se do zdaj nisva veliko pogovarjala. Bila bi prava za nadaljevanje poti, ampak dokler imam Anastazijo tukaj, bom z njo nadaljeval."

Deni je povedal, da med fanti najbolj zaupa Simonu: "Mislim, da bi si lahko zaupala do finala in si pomagala."

Sarč, kateri fant ti najbolj ustreza in ali je kaj več med tabo in Domnom, je bilo njeno pandorino vprašanje. "Filip je bil najdlje moj partner, zato sem njemu najbolj zaupala. Z Denijem sem bila partnerka zato, da smo ga rešili. Domnu za enkrat zaupam in se pogovarjava, a nekaj strahu ostaja ker sva prej igrala drug proti drugemu. Med nama ni nič več kot prijateljstvo, niti si ne predstavljam, da bi bilo kaj več.

Marko, je dobil vprašanje, kako se bo prebil v naslednji krog? Izdal je, da misli izbrati Saro, ta pa je morala odgovor komentirati. Sara se je diplomatsko izmuznila, da o tem, koga bo izbrala, razmišlja zadnji dan. Tudi pri naslednjem vprašanju, da zapeljuje vse fante, zato naj pove, katerega bi najraje izbrala, ni želela dati jasnega odgovora. Njena neodločnost je razjezila stanovalce, Dragica je na samem povedala: "Sara mi ni všeč. Noče povedati ali Nejc ali Marko."

Gabrijel potočil nekaj solz Domen je bil nekoliko užaljen, ker je Nejc izbral Denija za zaupanje. Nejc je iskreno pojasnil, da z Domnom niti ne govori veliko, saj je ta večino dneva v sobi. Po Pandorini skrinjici se je zjokal tudi Gabrijel, ki ga je tolažila Anastazija.

Danes ob 21. uri na Planet TV je na vrsti izločanje. Le kdo se bo izselil iz rajskega hotela?

Ne spreglejte