SiolNET. Trendi Film in TV
0

termometer

  • Messenger
  • Messenger
V videoteki DKino!

Vsi na jug (Babysitting 2/All Gone South)

0

termometer

 | Foto: Karantanija Cinemas
Foto: Karantanija Cinemas

Odbita francoska komedija o skupini prijateljev, ki se odpravijo na nepozabne počitnice v osrčje amazonskega pragozda, kjer se za njimi zabriše vsaka sled.

Francija/2015/89 min.
Režija: Nicolas Benamou, Philippe Lacheau
Igrajo: Philippe Lacheau, Alice David, Vincent Desagnat, Tarek Boudali, Christian Clavier, Julien Arruti
Žanr: Komedija
Ocena IMDb: 6,4/10

Sonia želi svojega fanta Francka predstaviti očetu Jean-Pierru, ki vodi ekološki hotel v Braziliji. Franck se skupaj s prijatelji poda na nepozabne počitnice, toda ko se nekega dne skupaj z Jean-Pierrovo pedantno mamo podajo na izlet v Amazonski pragozd, se za njimi izgubi vsaka sled.

Sonia in njen oče najdeta zgolj majhno kamero, na kateri so posnetki neverjetno zabavnih dogodivščin, kako se je druščina spoprijela z nepoznanim in nevarnim okoljem, divjimi zvermi ter predvsem z lastnimi neumnostmi.

Vsi na jug | Foto: Karantanija Cinemas Foto: Karantanija Cinemas

Zanimivosti:

• Film, ki so ga v domovini predvajali pod naslovom Babysitting 2, je nadaljevanje francoske komedije Babysitting (2014), zgodba filma pa je takšna, da bodo ob njem lahko uživali tudi tisti, ki si niso ogledali izvirnika.

• Ker v obeh filmih dogajanje prejšnjega dne spoznavamo postopoma (preko ogleda najdenih videoposnetkov), so ju številni primerjali s priljubljeno  komično franšizo Prekrokana noč.

• Film, katerega proračun je znašal dobrih 8 milijonov evrov, je v domačih kinematografih zaslužil 19,7 in v tujih kinematografih 21,5 milijona evrov.

Napovednik filma Vsi na jug:

[video: 58667 / ]


Videoteka DKino na televiziji Telekoma Slovenije: programsko mesto 5.


Film si lahko ogledate tudi v HD-kakovosti!

Vsebine visoke ločljivosti so na voljo uporabnikom, ki dostopajo do televizije Telekoma Slovenije prek optičnih povezav Telekoma Slovenije, uporabljajo BOX in imajo vsaj HD-ready TV-sprejemnik. Za preizkus delovanja HD-vsebin v videoteki DKino uporabite brezplačen predogled.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin