Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
18. 10. 2017,
14.06

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0

Natisni članek

akcijski triler Toni Collette John Malkovich Michael Douglas Orlando Bloom Noomi Rapace Michael Apted televizija film DKino Telekom Slovenije

Sreda, 18. 10. 2017, 14.06

6 let, 6 mesecev

Že v videoteki DKino!

V nevarnosti (Unlocked)

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0
V nevarnosti

Zvezdniška igralska zasedba v vohunskem trilerju režiserja bondiade Vse in še svet Michaela Apteda o agentki CIE, ki mora v Londonu preprečiti teroristični napad z biološkim orožjem.

ZDA, Velika Britanija, Češka, Švica/2017/98 min.
Režija: Michael Apted
Igrajo: Noomi Rapace, Orlando Bloom, Michael Douglas, John Malkovich, Toni Collette, Jessica Boone
Žanr: Akcijski triler
Ocena IMDb: 6,2/10 │ Rotten Tomatoes: 26%

Po tem ko ji v Parizu ni uspelo preprečiti terorističnega napada, v katerem je življenje izgubilo na desetine ljudi, agentko CIE Alice Racine premestijo v britansko prestolnico, kjer z njo naveže stik njen mentor Eric Lasch.

Ta ji razloži, da teroristi v Londonu pripravljajo skorajšnji napad z biološkim orožjem. Alice dobi priložnost, da zasliši osumljenca, nato pa spozna, da so podatki, ki jih je od njega pridobila, kompromitirani.

Pogumna zasliševalka se mora med begom za svoje življenje povezati z agentom britanske varnostne službe M5, če želi odkriti teroriste in preprečiti grozečo katastrofo.


V videoteki DKino si oglejte tudi: Bostonski heroji (Patriots Day)

V nevarnosti | Foto:


Zanimivosti:

• Scenarij Petra O'Briena se je leta 2008 uvrstil na znamenito hollywoodsko črno listo (Blacklist) najboljših neproduciranih scenarijev, avtorju pa so pri raziskavi obravnavane tematike pomagali številni člani ameriških varnostnoobveščevalnih služb.

V nevarnosti | Foto: • Zvezdnico švedske trilogije Millennium Noomi Rapace je med snemanjem akcijskega prizora soigralec po nesreči s komolcem tako silovito udaril v obraz, da ji je zlomil nos.

Igralka se je resnosti poškodbe zavedla šele mnogo pozneje, ko je za kratek čas celo omedlela.

Ko je Rapace znova prišla k zavesti, je vztrajala, da nadaljujejo snemanje prizora, zdravniki pa so ji nos naravnali šele nekaj mesecev po koncu snemanja filma.

• Film so producirali ustvarjalci akcijskih uspešnic Upokojeni, oboroženi, nevarni (2010) in Salt (2010), avtorji pa so navdih za snemanje filma črpali iz klasičnih vohunskih trilerjev kot sta Tretji človek (1949) Carola Reeda in Trije Kondorjevi dnevi (1975) Sydneya Pollacka.


Napovednik filma V nevarnosti:


Videoteka DKino na televiziji Telekoma Slovenije: programsko mesto 5.

Film je na voljo tudi v spletni videoteki DKino na www.tvin.si.


Film si lahko ogledate tudi v HD-kakovosti!

Vsebine visoke ločljivosti so na voljo uporabnikom, ki dostopajo do televizije Telekoma Slovenije prek optičnih povezav Telekoma Slovenije, uporabljajo BOX in imajo vsaj HD-ready TV-sprejemnik. Za preizkus delovanja HD-vsebin v videoteki DKino uporabite brezplačen predogled.

Ne spreglejte