Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
14. 9. 2017,
10.16

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,15

Natisni članek

Petdeset odtenkov sive 50 odtenkov teme James Foley Rita Ora Kim Basinger Dakota Johnson Jamie Dornan E. L. James priredba romantični film erotični film televizija film DKino Telekom Slovenije

Četrtek, 14. 9. 2017, 10.16

6 let, 6 mesecev

Že v videoteki DKino!

Petdeset odtenkov teme (Fifty Shades Darker)

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,15
Petdeset odtenkov teme

Jamie Dornan in Dakota Johnson se vračata kot Christian Grey in Anastasia Steele v drugem poglavju fenomena, ki je s svojim erotičnim nabojem zasvojil gledalke in gledalce po vsem svetu.

ZDA, Kitajska/2017/113 min.
Režija: James Foley
Igrajo: Dakota Johnson, Jamie Dornan, Hugh Dancy, Eric Johnson, Rita Ora, Kim Basinger
Žanr: Romantično-erotična drama
Ocena IMDb: 4,6/10

Temačna ljubezenska zgodba, posneta po uspešnici pisateljice E. L. James, se nadaljuje z novimi čustvenimi zapleti med bogatim Christianom in romantično Anastasio.

Čeprav mladenka poskuša preboleti njun boleči razhod, jo očarljivi lepotec prepriča, da dasta ljubezni še eno priložnost, vendar tokrat pod Anastasijinimi pogoji.

Ko ji Christian počasi razkriva svoja čustva in strahove, mu izbranka počasi začenja zaupati, toda duhovi njegove temačne preteklosti znova priplavajo na površje in ogrozijo njuno zvezo, Anastasia pa se znajde v smrtni nevarnosti.



Petdeset odtenkov teme | Foto:


Zanimivosti:

Petdeset odtenkov teme je nadaljevanje uspešnice Petdeset odtenkov sive (2015) in vmesni del trilogije, ki temelji na knjižnih uspešnicah pisateljice E. L. James.

Prva sva filma sta v svetovnih kinematografih zaslužila skoraj 950 milijonov ameriških dolarjev, tretji del, Petdeset odtenkov svobode (Fifty Shades Freed), pa si bomo v kinih lahko ogledali februarja prihodnje leto.

Petdeset odtenkov teme | Foto: Dakota Johnson je razkrila, da sta z Jamiem Dornanom pred snemanjem ljubezenskih prizorov opravila poseben obred – sama si je privoščila kozarec viskija, medtem ko je njen soigralec delal trebušnjake.

• Producenti so se odločili, da bo v drugem in tretjem delu Dornanov obraz krasila nekaj dni stara brada. Prejeli so namreč številne odzive, da je bil sveže obriti igralec v prvem delu premalo seksi za vlogo Christiana Greya.

• Scenarist drugega in tretjega dela trilogije Niall Leonard je mož avtorice knjižnih predlog.

• Elene Lincoln – Christianovo starejšo ljubimko, ki je glavnega protagonista vpeljala v svet spolnih praks BDSM – igra Kim Basinger. Zvezdnica razvpite erotične drame Devet tednov in pol (1986) je bila v TV-seriji Od tod do večnosti (1980) soigralka Dakotinega očeta Dona Johnsona.

Napovednik filma Petdeset odtenkov teme:


Videoteka DKino na televiziji Telekoma Slovenije: programsko mesto 5.


Film si lahko ogledate tudi v HD-kakovosti!

Vsebine visoke ločljivosti so na voljo uporabnikom, ki dostopajo do televizije Telekoma Slovenije prek optičnih povezav Telekoma Slovenije, uporabljajo BOX in imajo vsaj HD-ready TV-sprejemnik. Za preizkus delovanja HD-vsebin v videoteki DKino uporabite brezplačen predogled.


Ne spreglejte