Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
8. 12. 2016,
9.45

Osveženo pred

6 let, 1 mesec

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0

Natisni članek

film televizija Telekom Slovenije Jared Leto Margot Robbie Will Smith superjunaki DKino DC Comics David Ayer Odred odpisanih

Četrtek, 8. 12. 2016, 9.45

6 let, 1 mesec

Odred odpisanih (Suicide Squad)

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0
Odred odpisanih

Will Smith, Margot Robbie in Jared Leto v akcijskem spektaklu režiserja Zadnjega obhoda o skupini zlikovcev, ki jih skrivna vladna agencija rekrutira  za boj proti apokaliptičnim nevarnostim.

Film je umaknjen iz ponudbe videoteke DKino! 
ZDA, Kanada/2016/123 min.
Režija: David Ayer
Igrajo: Will Smith, Margot Robbie, Jared Leto, Cara Delevingne, Scott Eastwood, Viola Davis, Common
Žanr: Akcijska domišljijska pustolovščina
Ocena IMDb: 6,2/10

Ob pojavu številnih junakov in hudodelcev z nadnaravnimi silami se vlada ZDA odloči ustanoviti skrivni odred najhujših zaprtih zlobnežev. V zameno za boj proti sovražnikom človeštva jih pretkana agentka Amanda spusti na svobodo.

Pod vodstvom in nadzorom trdoživega polkovnika Ricka morajo združiti moči nezgrešljivi strelec Deadshot, zapeljiva psihopatka Harley Quinn, ognjeni Diablo, plazilski Killer Croc, uročena Enchantress, mojster vrvi Slipknot, mečevalka Katana in pretepač Kapitan Bumerang.

Toda v smrtonosnem objemu spopadov s silami teme se morajo najprej naučiti zaupati drug drugemu, da lahko sprostijo vse svoje uničevalne talente.


V videoteki DKino si oglejte tudi: Batman proti Supermanu: Zora pravice


Odred odpisanih | Foto:


Zanimivosti:

• Prva različica skupine antijunakov, zbranih pod imenom Odred odpisanih, se je v stripih založbe DC Comics pojavila že leta 1959, druga različica, ki jo je ustvaril John Ostrander in na kateri film temelji, pa se je svetu prvič predstavila januarja 1987 v tretji številki stripa Legends (Legende).

• Režiser in scenarist filma David Ayer (Zadnji obhod, Bes) se je k projektu, ki ga je opisal kot stripovsko različico Dvanajstih ožigosanih (1967), pridružil septembra 2014, za dokončanje scenarija pa je imel na voljo samo šest tednov časa.

• Odred odpisanih je tretji film v DC-jevemu kinematografskemu vesolju po Jeklenemu možu (2013) in letošnjemu Batmanu proti Supermanu: Zori pravice.

Odred odpisanih | Foto:

• Med pripravami na vlogo Jokerja je Jared Leto v javnosti preizkusil več načinov smeha, da bi ugotovil, ob kateremu se ljudje počutijo najbolj neprijetno.

• Studio je vlogo Jokerja najprej ponudil Ryanu Goslingu, vendar ta ni želel podpisati pogodbe, ki bi ga zavezovala k snemanju večjega števila filmov.

• Kritiki so še posebej pohvalili igro Margot Robbie, studio pa je že napovedal snemanje neimenovanega projekta o Harley Quinn. Tega naj bi zvezdnica Volka z Wall Streeta tudi producirala.

Will Smith in Margot Robbie sta bila soigralca že v komični kriminalki Žarišče (Focus, 2015).

• Film je v svetovnih kinematografih zaslužil več kot 745 milijonov ameriških dolarjev (dobrih 691 milijonov evrov) in trenutno zaseda osmo mesto najdonosnejših filmov leta 2016.

Napovednik filma Odred odpisanih:

Videoteka DKino na televiziji Telekoma Slovenije: programsko mesto 5.


Film si lahko ogledate tudi v HD-kakovosti!

Vsebine visoke ločljivosti so na voljo uporabnikom, ki dostopajo do televizije Telekoma Slovenije preko optičnih povezav Telekoma Slovenije, uporabljajo BOX in imajo vsaj HD ready TV sprejemnik.

Za preizkus delovanja HD-vsebin v videoteki DKino uporabite brezplačen predogled.

Ne spreglejte