Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sobota,
26. 11. 2016,
14.44

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0

Natisni članek

TViN HD-film Kmalu v kinu DKino Liffe film Telekom Slovenije televizija

Sobota, 26. 11. 2016, 14.44

6 let, 6 mesecev

Kmalu v Kinodvoru in art kino mreži!

Ekskluzivne predpremiere v videoteki DKino

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0
Ekskluzivne predpremiere v videoteki DKino

Uživajte ob kakovostnih filmih, ki so jih predvajali na letošnjem Liffu in šele prihajajo na redni spored slovenskih kinematografov.

27. Liffe je za nami, filmi, ki so jih na njem predvajali, ostajajo z nami. Pet od teh si lahko v videoteki DKino na televiziji Telekoma Slovenije ogledate, še preden bodo prišli na redni spored Kinodvora in drugih kinematografov art kino mreže.

Vseh pet filmov je v videoteki DKino ekskluzivno na voljo en teden, in sicer od sobote, 26. 11. (nekaj minut čez polnoč), do sobote, 3. 12., če si boste kakšen film izposodili tik pred iztekom tega roka, pa si ga boste lahko ogledali še v naslednjih 48 urah, kolikor traja izposoja posameznega filma.

Filmi so v videoteki DKino, ki jo boste na televiziji Telekoma Slovenije našli na programskem mestu 5, zbrani v posebni kategoriji Kmalu v kinu. Vsi so na voljo v HD-kakovosti, ogledate pa si jih  lahko tudi v spletni videoteki DKino na www.tvin.si.

Če vam peterica hvaljenih celovečercev z letošnjega Liffa ne zadostuje, pa si lahko v videoteki DKino ogledate številne druge filme, ki so jih prikazali na prejšnjih izdajah Liffa in na letošnjem filmskem kotičku Telekoma Slovenije.


Najsrečnejši dan Ollija Mäkija (Hymyilevä mies)

Nežno melanholična biografska zgodba o mladem finskem boksarju, ki se je leta 1962 potegoval za naziv svetovnega prvaka. Finski kandidat za tujejezičnega oskarja in nagrada v canski sekciji Posebni pogled!


Ko ljubezni ni več (L’Economie du couple/After Love)

Režiser filma Najini otroci Joachim Lafosse nam ob primeru francoskega para (Bérénice Bejo, Cédric Kahn) prikaže logiko današnjih romantičnih zvez, v katerih materialni razlogi prevladajo nad vsemi drugimi.


Dotik vode (L'effet aquatique/The Together Project)

Režiserka Sólveig Anspach je v zadnjem filmu pred prezgodnjo smrtjo ponudila navihano mešanico burleske in romantične komedije, v kateri se zrcali njeno ameriško-islandsko poreklo.


Ko odprem oči (A peine j'ouvre les yeux/As I Open My Eyes)

Zgodba o mladem dekletu, ki poskuša z glasbo spremeniti svoj vsakdan, in pripoved o vplivu arabske pomladi na življenje mladih v glavnem mestu Tunizije.


Gospodična Nemitežit (Jamais contente/Miss Impossible)

Francoska najstniška komedija, ki osvaja nagrade na festivalih v tujini in je primerna tako za odrasle kot za otroke, starejše od 11 let.


Videoteka DKino na televiziji Telekoma Slovenije: programsko mesto 5.


Preberite tudi: Liffe v videoteki DKino


Ne spreglejte