SiolNET. Trendi Film in TV
2

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Liam Neeson bo pošast

2

termometer

Priznani režiser Juan Antonio Bayona je za svoj naslednji projekt, priredbo fantazijskega dela Sedem minut čez polnoč (A Monster Calls), za glavno vlogo angažiral Liama Neesona. Upodobil bo pošast.

Knjižno delo Patricka Nessa (spisal je tudi scenarij za filmsko različico) pripoveduje o 13-letnem dečku Conorju O’Malleyju, ki mu življenje ne prizanaša. Ne samo, da je nepriljubljen v šoli in neprestana tarča napadov svojih sošolcev, tudi doma situacija ni najbolj rožnata. Mama je namreč hudo zbolela in na Conorju je, da postane glava družine, kar je zagotovo veliko breme za 13-letnika. Poleg vsega pa ga začne obiskovati še grozljiva pošast, ki ga straši s pripovedovanjem čudnih zgodb, a mu obenem tudi pomaga, da se sooči z vsemi tegobami, ki ga tarejo ... in na koncu zmaga.

Mamo mladega Conorja bo upodobila Felicity Jones. Kdo bo upodobil dečka, še ni znano. Prav tako se ne ve, koliko računalniške tehnologije bo vključeno v preobrazbo Liama Neesona v čudno bitje, ki ponoči obiskuje Conorja.

Juan Antonio Bayona, režiser uspešnic, kot sta Sirotišnica (The Orphanage) in Neverjetno (The Impossible), načrtuje produkcijo filma začeti letos septembra, premiera pa je načrtovana za oktober 2016. Producirala bo Belen Atienza.

Neesona smo na zadnje videli v trilerju Non-Stop in kot enega od risanih likov v zelo uspešnem celovečernem animiranem filmu Lego film. Nastopil je tudi v ne prav uspešni risanki Trd oreh. V prihajajočih mesecih ga bo mogoče videti v vestern komediji Setha MacFarlana Milijon načinov, kako umreti na Zahodu (A Million Ways to Die in the West) in v kriminalni drami Sprehod med nagrobniki (A Walk Among the Tombstones). Trenutno snema tretji del v akcijski franšizi Ugrabljena (Taken), nato pa bo z Martinom Scorsesejem snemal Tišino (Silence).

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin