SiolNET. Trendi Film in TV
Oglasno sporočilo
  • Messenger
  • Messenger

Božična žurka v pisarni

Oglasno sporočilo

Najbolj odbita komedija leta vas bo nasmejala do solz.

Morala v chicaški podružnici podjetja Zenotek je povsem na psu. Začasna direktorica Carol Vanstone (Jennifer Aniston) nekaj dni pred božičem naznani, da bodo pisarno zaprli. Ker je več kot jasno, da zgolj običajna božična zabava ne bo dvignila razpoloženja uslužbencev, se ekscentrični predsednik podružnice – in Carolin mlajši brat – Clay Vanstone (T. J. Miller) s pomočjo tehničnega direktorja Josha (Jason Bateman) in vodje inženirske službe Tracey (Olivia Munn) domisli lastnega božičnega čudeža: priredili bodo nepozabno in odpuljeno božično žurko epskih razsežnosti. Tracey namreč zasnuje revolucionarno obliko brezžične internetne povezave, ki bi utegnila pomagati pri ohranitvi podružnice in rešiti delovna mesta, a le, če jim z njo uspe privabiti pomembno stranko, Walterja Davisa (Courtney B. Vance), ki se mu zdi, da vsa podjetja delujejo po istem kopitu. Sodelovati hoče s takšnim, ki mu ni vseeno za lastne uslužbence – kar Clayu da zamisel, da Davisa povabi na noro zabavo v pisarni in mu tako dokaže, da so ena velika srečna družina.

"Igralska zasedba je kot neverjetna enciklopedija najboljših komedijantov," pravi Daniel Rappaport, ki je film produciral skupaj s Scottom Stuberjem in Guymonom Casadyjem. "Kot bi v lonec namešali sijajne sestavine in postregli z navdušujočo jedjo," doda, medtem ko režiser Will Speck pravi, da so bili ob koncu snemanja vsi kar nekoliko žalostni: "Toliko časa smo prebili v tej prečudoviti pisarni, da smo se začeli počutiti kot doma."

Komedijo BOŽIČNA ŽURKA V PISARNI si v kinu lahko ogledate od 8. decembra. Distributer filma je podjetje BLITZ Film & Video Distribution.

 

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin