Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
26. 6. 2017,
7.00

Osveženo pred

6 let, 1 mesec

Oglasno sporočilo

Natisni članek

nadzor varovanje PR članek vlom

Ponedeljek, 26. 6. 2017, 7.00

6 let, 1 mesec

Zavarujte svoj dom pred vlomilci

Oglasno sporočilo

Preden se odpravite na dopust, poskrbite, da bo vaš dom varen pred vlomilci. Zaščitite ga z nadzornimi kamerami, da boste lahko mirno uživali v prostih dnevih.

Vlomilec | Foto: Bor Slana Foto: Bor Slana

Ko imamo svoj dom vedno na očeh z notranjo kamero Kobcam

nadzorna kamera | Foto: Kadar je kaj narobe, vsaka minuta šteje. Z notranjo nadzorno kamero Kobcam lahko ukrepamo takoj. Wi-Fi pametna vrtljiva nadzorna kamera Kobcam za notranjo uporabo je hkrati alarmna naprava in omogoča celovit pregled nad dogajanjem.

Lahko jo uporabljamo kot elektronsko varuško za otroke, starostnike in hišne ljubljenčke.

Kamera nas obvešča o dogodku ob zaznavi gibanja, odlikuje pa jo odlična kakovost slike podnevi in ponoči. Ima vgrajen mikrofon in zvočnik za dvostransko komunikacijo, tako da z obiskovalci lahko tudi komuniciramo ali celo vklopimo sireno v kameri.

Deluje prek brezžičnega omrežja Wi-Fi ali prek žične povezave LAN. Lahko jo postavite na mizo, jo poljubno prestavljate ali pa jo sami s priloženim nosilcem pritrdite na strop.

Z dodatnimi brezžičnimi senzorji (senzor dima, gibanja, kontaktni senzor) lahko zaznamo požar, odpiranje oken in vrat ter gibanje v preostalih prostorih. Kamera podpira do 64 brezžičnih senzorjev.

Cena: 139 evrov
KUPITE ZDAJ

Za več informacij pokličite 041 600 700 ali 07 308 11 18 ali pošljite elektronsko sporočilo na info@kobra.si.

Dvorišče pod nadzorom z zunanjo nadzorno kamero Kobcam

nadzorna kamera | Foto: Kobcam Wi-Fi pametna vodoodporna kamera za zunanjo uporabo je hkrati alarmna naprava in nam omogoča odličen pregled nad dogajanjem v okolici hiše.

Kamera s kovinskim vodoodpornim ohišjem lahko spremlja vidni kot 74 stopinj in nam pošlje obvestilo z alarmom, premike obiskovalcev pa shrani na spominsko kartico, da jih lahko preverimo pozneje.

S takšno nadzorno kamero lahko na primer spremljamo potek gradnje hiše, ter omogoča optimalno zaščito poslovnega objekta in njegove okolice.

Cena: 179 evrov
KUPITE ZDAJ

Za več informacij pokličite 041 600 700 ali 07 308 11 18 ali pošljite elektronsko sporočilo na info@kobra.si
Ne spreglejte