Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
9. 1. 2018,
13.51

Osveženo pred

6 let, 1 mesec

Oglasno sporočilo

Natisni članek

stanovanje dom vtičnik elektrika PR članek

Torek, 9. 1. 2018, 13.51

6 let, 1 mesec

Za varen, sodoben in udoben dom: program Unica

Oglasno sporočilo

Če želite, da vaš dom odraža vašo osebnost in življenjski stil, pokukajte v novo linijo stikal in vtičnic Schneider Electric. Ponujajo namreč alternativo klasičnim belim stikalom, s katerimi lahko svoj dom resnično oblikujete v skladu s svojimi željami.

Program UNICA ponuja različne linije dekorativnih okvirjev, ki bodo zadovoljili tudi najzahtevnejše uporabnike.

Program UNICA | Foto:

Unica Plus zadovoljuje visoke standarde glede dolgotrajnosti in dizajna. Unica Quadro na drugi strani zagotavlja moderno ter minimalistično osvežitev v svetlih barvah in kovinskih odtenkih.

Unca Top je namenjena bivalnim in poslovnim prostorom, pri katerih so ključnega pomena funkcionalnost, udobje in estetika. Linija temelji na lesenih in kovinskih okvirjih.

Najbolj ekskluzivna je linija Unica Class, ki predstavlja vrhunec mešanice tehnoloških dosežkov, oblikovalskih eksperimentov in nove uporabe materialov, kot so kovine, usnje, steklo in kamen. Okvirje vtičnic in stikal v široki barvni paleti pa prinaša tudi Unica Allegro.

Program UNICA | Foto:

Bodite drugačni

Naj bo dom nepopisan list papirja, ki ga lahko urejate v skladu s svojimi željami in potrebami. In za menjavo stikal in vtičnic v njem ni nikoli prepozno. Prav z njimi lahko osvežite in na preprost način preuredite videz svojega doma, kadarkoli to želite.

Namestitev je izjemno hitra, poleg tega pa boste z izbiro linije UNICA pridobili odličen detajl, ki lahko obogati vaš prostor. Dekorativni okvirji so na voljo v široki paleti barv in materialov in bodo v trenutku osvežili vaš dom. Poleg okvirjev vrhunskega dizajna linija UNICA prinaša tudi komunikacijske vtičnice, brezžična stikala, regulatorje razsvetljave ...

S pomočjo teh produktov bo vaš dom poleg nove podobe pridobil tudi rešitve za energetske prihranke.

Ekipa strokovnjakov iz družbe Schneider Electric je razvila proizvode vrhunske kakovosti, ki so izjemno preprosti za montažo, zato je tudi obnova električnih inštalacij v stanovanjskih prostorih precej bolj preprosta kot pred tem. Ne glede na to, ali želite večjo varnost, naprednejši dizajn, ugodnejše okolje ali zgolj bolj osebno stanovanje, vam Schneider Electric ponuja preprosto rešitev.

Program UNICA | Foto:

Ne spreglejte