Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
30. 7. 2009,
11.28

Osveženo pred

6 let, 7 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

Četrtek, 30. 7. 2009, 11.28

6 let, 7 mesecev

Vse o mačkah na enem mestu – www.whiskas.si

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1
Mačke so prav posebna bitja, so samostojne in skrivnostne, a vendar se tako rade stisnejo v naše naročje. Z raznimi vragolijami pa nam vedno narišejo nasmeh na obraz.

Prav zato si zaslužijo najboljše! Da pa jim to lahko omogočimo, jih moramo tudi dobro poznati. Kajti mačka je čudovit in hkrati zapleten član družine.

Mačke so vedno polne skrivnosti in namigov, ki jih je težko razumeti, če jih ne poznamo dovolj dobro. Na spletni strani www.whiskas.si boste našli nasvete, ki vam bodo v pomoč pri razumevanju in negi vaše mačje prijateljice. Ali ste vedeli, da so nekatere stvari, ki jih ljudje jemo vsak dan, lahko za mačko zelo škodljive in zaradi njih lahko sčasoma celo zboli? Ali pa, da je tudi za mačke ščetkanje zob zelo pomembno, ter da obloge na zobeh lahko povzročijo zobno gnilobo ali vnetje dlesni? Na spletni strani boste našli številne koristne nasvete in napotke za nego in vzgojo vaše mačke, poleg tega pa še informacije o tem, kakšno prehrano potrebujejo in zakaj. Tudi tisti, ki ste pravkar postali lastnik male razigrane kepice, boste na strani našli ogromno koristnih informacij – kajti mladički potrebujejo še posebno pozornost pri negi in prehrani – le tako lahko odrastejo v zdrave in srečne domače ljubljenčke. Za tiste, ki še vedno nimate dovolj informacij pa je na voljo tudi brezplačna svetovalna telefonska številka, kjer vam veterinarji svetujejo glede nege in prehrane mačk.

Na spletni strani Whiskas lahko preberete tudi vse o izdelkih, ki jih ponujajo. Od tega kaj vsebujejo pa do tega za katero starostno obdobje so primerni in katere koristi za zdravje nudijo. Whiskas namreč že vrsto let pri pripravi hrane sodeluje z najboljšimi strokovnjaki za prehrano živali, Walthamskim združenjem veterinarjev, ki je obenem tudi največji svetovni inštitut na področju prehrane za male živali.

In nenazadnje je spletna stran zanimiva tudi za tiste, ki imate mačke enostavno radi. Ponuja vam obilo zabavnih vsebin, od ljubkih ozadij za vaš računalnik in ohranjevalnikov zaslona pa do e-razglednic, ki jih lahko pošiljate prijateljem.

Obiščite www.whiskas.si in zagotovo boste našli kaj zanimivega zase ali svojo mačjo prijateljico.

Oglasno sporočilo

Ne spreglejte