Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
11. 9. 2017,
12.53

Osveženo pred

6 let, 1 mesec

Oglasno sporočilo

Natisni članek

Arcont PR članek gradnja

Ponedeljek, 11. 9. 2017, 12.53

6 let, 1 mesec

Nova generacija PASSIV oken Arcont, premierno predstavljena na sejmu MOS v Celju

Oglasno sporočilo

Razmišljate ali že gradite nizkoenergijsko ali pasivno hišo? Potem ste AKTIVNI v ohranjanju narave in zagotavljanju bivalnega ugodja.

okna arcont | Foto:

Arcontovi strokovnjaki so skupaj s partnerji trgu ponudili novo generacijo naprednih oken PASSIV okno Arcont, ki vas utegnejo nagovoriti.

okna arcont | Foto: Z do okolja prijaznimi PASIVNIMI okni boste pripomogli tudi k nižjemu ogljičnemu odtisu. Že v standardni, osnovni izvedbi profila, torej brez dodatkov in brez doplačil, s PASSIV oknom Arcont dosegate standarde za pasivno gradnjo.

Odlikuje jih visoka toplotna izolativnost, dosežena s sedemkomornim PVC-profilom, ter troslojno 50-milimetrsko zasteklitvijo (Ug = 0,5 W/m2K), s katero bodo zadovoljni tudi najzahtevnejši graditelji pasivnih in nizkoenergetskih hiš.

Ponujamo jih v PVC ali PVC/ALU izvedbi, torej z aluminijastimi oblogami, kar ponuja izjemne oblikovalske možnosti v barvi in obliki, prilagojene individualnim željam. Zagotavljamo vam, da PASSIV okna Arcont istočasno ohranjajo prav vse koristi, ki jih ponujajo Premium okna Arcont.

okna arcont | Foto: Najsodobnejša pasivna okna nove generacije s sedemkomornim profilom lahko preizkusite tudi na sejmu MOS v Celju, kjer jih bomo premierno predstavljali od torka, 12. septembra, do nedelje, 17. septembra, najdete nas v dvorani D Celjskega sejma. Več informacij o PASSIV oknu najdete na povezavi. Predstavili bomo tudi Premium okno AluClip ZERO in ALU vhodna vrata linije GLASS. Spoznajte tudi sodobne načine vgradnje oken in vrat, ki ustrezajo RAL-smernicam in standardu Önorm B 5320 ter so primerna za nizkoenergijske in pasivne gradnje.

Arcont je namreč nosilec znaka kakovosti v graditeljstvu na področju montaž stavbnega pohištva. Poiščite naš nasvet. V sejemski dnevni sobi vam bomo namenili počitek v panoramskem razgledu, ki ga ponujajo naša dvižno-drsna vrata Premidoor.

Bivanje je uživanje.

 

okna arcont | Foto:  

Ne spreglejte