Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
30. 3. 2018,
15.10

Osveženo pred

2 meseca, 3 tedne

Vsebino omogoča Petrol

Natisni članek

energija Petrol advertorial

Petek, 30. 3. 2018, 15.10

2 meseca, 3 tedne

Rešitev, ki vam zagotavlja energetsko učinkovitost doma

Vsebino omogoča Petrol

Pomlad je čas za nove začetke, tudi v okviru izboljšav svojega bivalnega okolja. Razmišljate o tem, da bi bil vaš dom energetsko učinkovitejši? 

Petrol | Foto:

O tem je razmišljala tudi mlada družina Petrič, ki želi izboljšati energetsko učinkovitost doma z do okolja prijaznimi rešitvami, zato jo je zanimalo, kaj ponuja trg in katere energetske rešitve so ugodnejše tako iz finančnega vidika kot iz stališča skrbi za okolje.

Ključno vprašanje: kako izbrati pravo energetsko rešitev?

Družine, ki se odločajo za optimizacijo stroškov in odpravo energetskih izgub v svojem domu, se že na začetku srečajo s ključnim vprašanjem: katera energetska rešitev je najprimernejša za njihov dom?

Odgovor ni preprost, predvsem pa ne obstaja samo ena pravilna rešitev. Nanj vplivajo številni dejavniki:

  • Kakšne so vaše trenutne energetske rešitve v hiši?
  • Kakšna je zasnova vaše hiše?
  • Ste v fazi gradnje in razmišljate o alternativnih rešitvah?
  • Kje je vaša bivalna enota? 
  • Kakšen je vaš življenjski slog? Ste velik uporabnik energije ali spadate med tiste, ki so zaradi narave dela veliko zdoma?

Tudi družina Petrič je na začetku tavala v negotovosti, zato so prisluhnili nasvetu prijateljev in obiskali prodajno-razstavni Energetski center Petrol, kjer so dobili odgovore na vsa svoja vprašanja.

Svetovalci so jim predlagali najboljšo rešitev glede na njihove želje in pričakovanja. Navdušili so se nad sončno elektrarno, do okolja prijazno energetsko rešitvijo, ki hkrati zagotavlja izjemne prihranke pri električni energiji. Lastna električna energija je nekaj, o čemer je oče Peter sanjal že od nekdaj! Ideja, da lahko sončno energijo pretvori v električno, ki jo za delovanje potrebujejo vsi telefoni, hladilnik, klimatska naprava in celo družinski električni avtomobil, ga je popolnoma prevzela.

Rešitev je bila torej na dlani, zelo kmalu pa so ugotovili, da je tudi finančno dosegljiva, saj so ponudili tudi ugodno Petrol financiranje brez pologa, brez obresti, do sedem let.

 

Ali ste vedeli?

Z izbiro prave energetske rešitve lahko na mesečni ravni veliko prihranite. S prehodom s kurilnega olja na sončno elektrarno in toplotno črpalko lahko na primer v 30 letih prihranite tudi več kot 50 tisoč evrov.

Preverite izračun, ki je prepričal tudi družino Petrič.

Danes je takšna energetska rešitev še dostopnejša. Petrol je namreč pripravil posebno paketno ponudbo, v sklopu katere boste dobili celovito energetsko rešitev, ki vključuje nakup sončne elektrarne in ogrevalne toplotne črpalke.

Z ugodnim Petrol financiranjem boste celoten paket dobili že za 282,41 evra na mesec.

Petrol | Foto:

Kakšna pa je najboljša energetska rešitev za VAŠ dom?

Pri Petrolu so pripravili izjemno ponudbo za vsak dom. Raznovrstne rešitve bodo zadovoljile različne spektre zahtev po udobnem bivalnem okolju, v katerega se boste vedno znova radi vračali.

Na voljo so vam sončna elektrarna, toplotne črpalke, IR-paneli, klimatske naprave, plinske peči, ogrevanje na lesno biomaso in električna kolesa. Petrol vam ponuja pestro ponudbo energentov, za svoj dom lahko po ugodnih cenah izbirate med elektriko, zemeljskim plinom, lesno biomaso ali kurilnim oljem.

Da se boste lažje odločili, kakšna energetska rešitev je najprimernejša za vaše potrebe, vam bodo strokovnjaki v Energetskem centru Petrol pripravili brezplačen izračun izbrane energetske rešitve.

Njihova ponudba je resnično celovita, saj ponujajo vse od dobave energentov, dostave in montaže naprav ter stalno podporo in učinkovito delovanje izbranih rešitev. 

Obiščite Energetski center Petrol

V Energetskem centru Petrol bodo poskrbeli za to, da boste za svoj dom izbrali le najboljše. Njihovi strokovnjaki vam bodo svetovali pri izbiri idealnih energetskih rešitev, vam pripravili izračun optimalne energetske oskrbe za vaš dom ter vam predstavili možnosti pridobivanja subvencij Eko sklada. Obiščite jih v Energetskem centru Petrol v BTC Ljubljana.

Odgovore na vsa vaša vprašanja o Energetskih rešitvah lahko dobite tudi na brezplačni telefonski številki 080 22 34, za več informacij pa poglejte na spletno stran www.petrol.si/er-dom.

 

Ne spreglejte