Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
21. 3. 2014,
10.58

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4

Natisni članek

čiščenje dom

Petek, 21. 3. 2014, 10.58

6 let, 6 mesecev

Prepustite spomladansko čiščenje strokovnjakom

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4
Dneve, ko nas zunaj čaka prebujajoča se narava, bi bilo škoda preživeti med štirimi stenami s krpami za čiščenje. Prepustimo ta opravila strokovnjakom, mi pa te urice preživimo v naravi.

Čiščenje stanovanja

Čisto okolje in čisti bivalni prostori zagotovo pozitivno vplivajo na vaše zdravje, saj čisto okolje zmanjšuje stres. Verjetno si želite, da bi vaš dom zasijal v polnem sijaju, pa vendar zaradi obilice obveznosti to preprosto ni mogoče. Ker se zavedamo vaših potreb, smo vam pripravili ponudbo za kakovostno in natančno čiščenje vašega doma. Ponujamo vam dve uri čiščenja na domu, ki vključuje tudi likanje, pomivanje tal ali oken ter brisanje prahu. Ponudba ni omejena samo na vaš dom, saj se lahko odločite tudi za čiščenje poslovnih prostorov.

Na Planet Siol.net smo vam v sklopu Popusti v sodelovanju s sistemom Avantbon pripravili ugoden spomladanski paket za čiščenje za 12 evrov, kar je 60 odstotkov ugodneje, kot je njihova redna cena 30 evrov.

Hišna popravila

V stanovanju ali hiši gre vedno kaj narobe, včasih je to dotrajano stikalo, včasih je kaj narobe s centralnim ogrevanjem, vi pa nimate časa ali pa niste vešči zapletenih popravil hišnih elementov. V sodelovanju s podjetjem T&I vam ponujamo popolno rešitev – kakovostno in hitro pomoč mojstra na domu za dve uri.

Družinsko podjetje T&I na širšem področju Maribora deluje že vrsto let in je specializirano za vsakršna hišna popravila ali lahko gradnjo: od odmašitve odtokov in knaufa do vgradnje kopalniških elementov in barvanja manjših površin. Ponudba je še posebej ugodna za vse iz okolice Maribora, saj je strošek prevoza do vaših vrat v tej regiji brezplačen.

V sklopu Popusti na Planet Siol.net vam v sodelovanju s sistemom Avantbon ponujamo pomoč mojstra na domu za dve uri za 9 evrov, kar je 70 odstotkov ugodneje, kot je redna cena 30 evrov.

Čiščenje sedežne garniture

Prah je eden ključnih dejavnikov, ki vplivajo na pojav alergenih znakov. Tudi če vsakodnevno čistite prostor, se ne morete izogniti delcem, ki se ugnezdijo globoko v vlaknih sedežne garniture ali drugih oblazinjenih kosov pohištva. Zdaj je čas, da svoj bivalni prostor polepšate s čistimi kosi pohištva. Znebite se zastarelih madežev ali pa globinsko očistite sedežno garnituro in s tem poskrbite za svoje lastno zdravje.

V sklopu Popusti na Planet Siol.net vam v sodelovanju s sistemom Avantbon nudimo nudimo globinsko čiščenje petsedežne garniture za ceno 30 evrov, kar je 70 odstotkov ceneje, kot je redna cena 100 evrov. Ponudba vključuje globinsko čiščenje sedežne garniture in čistilna sredstva.

Vsebino omogoča Planet Siol.net v sodelovanju s sistemom Avantbon

Ne spreglejte