Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
24. 9. 2018,
7.00

Osveženo pred

2 meseca, 2 tedna

Oglasno sporočilo

Natisni članek

jesen urejanje doma Vrt Vrt dom PR članek

Ponedeljek, 24. 9. 2018, 7.00

2 meseca, 2 tedna

GARDENA combisystem orodje za jesenska opravila na vrtu

Pravo orodje za jesen

Oglasno sporočilo

Jesen je čas, ko se mati narava pokaže v vsej svoji veličini. Drevesa in grmičevje sijejo v najlepših odtenkih in prekrijejo vaš vrt z živo pisanimi barvami listov. A ne glede na lepoto, ki se razprostira pred našimi očmi, lastniki vrtov takoj vedo, da je čas za jesenska opravila.

GARDENA PR | Foto:

Poleg čiščenja odpadlega listja, pobiranja jabolk, hrušk in drugega sadja je tukaj še veliko dela, ki ga od nas zahteva jesenski čas. Da pa bi bilo to delo opravljeno kar se da enostavno in hitro, ponuja GARDENA nekaj praktičnih pripomočkov iz svoje serije zelo uporabnega orodja combisystem.

Pozor, listje!

Jesen bi bila tako lepa, če ne bi bilo toliko odpadlega listja! To verjetno meni marsikateri lastnik vrta. Navsezadnje grabljenje in pometanje listja nista samo nadležni, ampak tudi nujni opravili. Na pešpoteh, cestah, stopnicah in pločnikih je listje treba sproti odstranjevati zaradi nevarnosti zdrsa. Tudi okrasne zelenice si ne želijo ostati pokrite z listjem, saj prav pozimi potrebujejo dovolj svetlobe, da se spomladi izognejo rumenim madežem. Enako velja tudi za zimzelene rastline. Tako, da so aktivna pomoč na jesenskem dnevnem redu grablje in metle - GARDENA combisystem v svoji ponudbi zajema različne modele, ki z različnimi delovnimi širinami očistijo listje s skoraj vseh površin.

Fotogalerija
1 / 2

Eno držalo - veliko možnosti uporabe! GARDENA PR | Foto:

Izdelki combisystem so vodilni ergonomski sistemski izdelki, ki za vsako delo na vrtu ponujajo pravo kombinacijo držala in orodja - orodje se enostavno pritrdi na držalo, zavije z vijakom in že ste pripravljeni na delo. Zanesljiva tehnologija zagotavlja zanesljivo delo brez opletanja. Ne glede na to, ali se odločite za leseno ali aluminijasto držalo, vsa so izdelana tako, da dajejo najboljšo možno ergonomijo in prijeten oprijem, na voljo pa so tudi različne dolžine za odlično prilagoditev uporabniku. Za ekstremno udobje pri delu na težje dostopnih mestih, ki so bolj oddaljena od tal, pa lahko izberete combisystem teleskopsko držalo, ki se priročno podaljša s potisnim mehanizmom vse do 390 centimetrov.

Ne glede na to, ali potrebujete lopato, grablje, motiko, metlo, čistilec za žlebove ali pobiralec sadja - za vse je dovolj eno samo držalo. Možnosti uporabe so več kot številne, izdelki pa so idealni za shranjevanje, saj zasedejo veliko manj prostora. Izbirate lahko med več kot 50 različnimi orodji combisystem, različnih možnosti kombinacije pa je še veliko več.

GARDENA PR | Foto:


Naročnik oglasne vsebine je HUSQVARNA AUSTRIA GMBH.

Ne spreglejte