SiolNET. Trendi Dom
1

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Postelja, ki je lahko kavč ali naslanjač

1

termometer

Kaj pravite na sedežno garnituro, ki se lahko preprosto in hitro spremeni v posteljo ali zanimiv naslanjač?

Arhitektka in arhitekt Filimena in Zoran Radonjanin sta si pred osmimi leta zadala nalogo, da bosta oblikovala in proizvajala multifunkcionalno pohištvo. To naj bo atraktivno, preprosto, pametno, preprosto za vzdrževanje, dostopno in robustno. Vse to sta združila pod znamko FEYDOM.

S svojimi proizvodi se želita arhitekta Radonjanin čim bolj približati uporabniku, mu olajšati življenje s kakovostnimi, uporabnimi in lepimi kosi pohištva. Za prednosti svojega oblikovanja pravita, da so predvsem v tem, da lahko sedežno garnituro v zelo kratkem času spremenite v posteljo ali pa zanimiv naslanjač. Vse to lahko storite ročno, brez napora in zapletov.

Fleksibilnost, prilagodljivost in multifunkcionalnost pa so med drugim tiste značilnosti pohištva, ki odgovarjajo na okoliščine sodobnega bivanja.

Od proizvodnje v Makedoniji do prodaje pri nas Skozi leta so pohištvo FEYDOM od njegovega nastanka leta 2006 nadgrajevali. Predstavili so ga že na različnih svetovnih pohištvenih sejmih in zanj prejeli različne oblikovalske nagrade, na primer Interior Innovation Award 2012, German Design Award 2013, A'Design Award 2013 in Interior Innovation Award 2014.

Pohištveni kosi nastajajo v Skopju, pri čemer končujejo drugi proizvodni obrat v Novem Sadu. Poleg 17 držav, kjer pohištvo prodajajo, pa so pred dnevi salon odprli tudi v Ljubljani na Tavčarjevi 1.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin