Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
20. 8. 2013,
19.38

Osveženo pred

6 let, 1 mesec

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4

Natisni članek

Torek, 20. 8. 2013, 19.38

6 let, 1 mesec

Po navdih za opremo doma na Instagram

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4

Zdi se, da je priljubljena fotoaplikacija prevzela vse. Na Instagramu lahko na enem mestu najdemo ogromno navdiha, tudi ko gre za opremo doma. Izbrali smo pet profilov, ki jim je vredno slediti.

V sodobnem svetu pametnih telefonov s precej dobrimi možnostmi fotografiranja lahko lepe trenutke ujamemo veliko hitreje kot analogno, skoraj v istem hipu pa jih tudi delimo z drugimi. Znanci in neznanci. Instagram, nadvse priljubljena aplikacija, skriva marsikaj. Tudi veliko vzdiha vrednih fotografij in navdiha za opremo doma. Za vse tiste, ki vas navdušuje dekor in z radi kukate v lepo opremljene prostore, smo med slovenskimi "instagramerji" izbrali pet tistih, ki vas bodo navdušili s svojimi fotografijami.

1. Vila Malina

Pod imenom Vila Malina (na Instagramu jo najdete pod vila_malina) se skriva Urška iz Celja, ki jo je ljubezen do vsega lepega privedla tudi do prikupne trgovinice z enakim imenom. Trgovinice zdaj ni več, ostajajo pa krasni utrinki Urškinega vsakdana in njenega lepo opremljenega doma, v katerem ne manjka pisanih dodatkov in svežega cvetja.

2. Klemen / Po dežju

Klemen je študent krajinske arhitekture, morda pa ga poznate tudi z bloga Po dežju. Na Instagramu, kjer ga najdete pod imenom klemen_podezju, deli zanimive detajle s potovanj in izletov, svoje sobe, njegov priljubljen motiv pa so tudi pogrinjki in hrana.

3. Alja

Zdi se, da je pri Alji ljubko vse, celo učenje za izpite si zna polepšati z lepo skodelico čaja, svečkami in zanimivimi zvezki. Pri njej najdete veliko idej za preprosto okraševanje stanovanja – nakit obesite okoli stekleničk ali postavite na čajne krožnike. Pred kratkim se je Alja, na Instagramu jo najdete pod aljaskrt preselila na Finsko, kjer bo leto dni preživela kot študentka na izmenjavi. Skandinavija slovi po svojem sanjskem dizajnu, zato si lahko obetamo še več navdiha.

4. Sisi

Sisi oziroma Silvia Jerman Geelen je tista svetlolaska, ki se je z obrobja Ljubljane pred kratkim preselila v Amsterdam. Modni navdušenki s samosvojim slogom so dodatki za dom služba – je lastnica trgovinice Sisi v Ljubljani –, obenem pa velika ljubezen. Na njenem Instagramu, kvadratne fotografije objavlja kot sisi_sisishop, lahko v zadnjem času spremljamo predvsem drugačne in izvirne nizozemske interjerje kavarnic in opazujemo, kako si družina s tremi otroki korak za korakom opremlja svoj novi dom.

5. Janja

Dom Janje Bulc zaznamuje bela. Veliko bele. Netipično slovensko stanovanje je polno zanimivih detajlov: tu je črna tabla na vratih, na kateri se znajdejo s kredo zapisana sporočilca, za jedilno mizo pa so zbrani stoli z vseh vetrov in vseh oblik. Kontrast belini je seveda črna, ta se pojavlja v obliki dodatkov in dekorativnih predmetov. Janjinim fotozapisom lahko sledite na profilu jajanjaja.

Ne spreglejte