Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
2. 8. 2013,
16.48

Osveženo pred

2 meseca, 1 teden

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

uporaba drugačnost Vrt Vrt dom kuhinja stanovanje

Petek, 2. 8. 2013, 16.48

2 meseca, 1 teden

Neumnosti, ki jih lahko celo kupite

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3
Človeška domišljija je brezmejna. Vsaj tako pravijo. Ob podrobnejšem pregledu izdelkov, ki jih lahko kupimo, pa se rek "ko imajo otroci denar, imajo kramarji semenj" prikrade na misel kar sam od sebe.

Dejstvo je, da je trg tako velik, kot smo zahtevni ali izbirčni potrošniki. Številne korporacije kar prekipevajo od zamisli, kaj nam lahko ponudijo. Od tega, kako globoka je naša denarnica, pa je odvisno, kaj si lahko privoščimo. A kljub gospodarski krizi, ki je zajela domala ves svet, je na trgu veliko izdelkov za delo, dom, družino in celo naše štirinožne prijatelje, ki so, milo rečeno, smešni ali zelo nenavadni. Nekateri so celo … Presodite sami.

Zlata barva za pečenko Do zdaj so vsi veliki kuharji prisegali na pečenko ali pečenega piščanca zlato rumene barve. Od zdaj naj bo samo zlat. Ali srebrn. Ali biserne barve. Kako? Preprosto! Kupite si razpršilo za barvanje pečenega mesa in se veselite, ko bodo vaši gostje pomislili, da ste jim namesto piščanca na mizo postavili baročno rezbarijo. Razpršilo je mogoče dobiti v vseh treh prej omenjenih barvnih različicah.

Prizma očala Branje naše spletne strani na vaši tablici v postelji je lahko kot branje knjige hud napor za vaš vrat, če nimate prizma očal, ki kot kakšen periskop posredujejo zajeto sliko v vaše oči, ne da bi vi sploh privzdignili svoj vrat. Za šest evrov vam bodo (verjetno) hvaležna vaša vratna vretenca. O tem, kaj storiti, če se vas bo dragi zvečer, ko vas bo videl s temi očali, izogibal, na spletni strani, kjer smo izdelek našli, niso zapisali ničesar.

Pijača v natikaču Obljubimo, tega proizvoda ne bomo komentirali, saj si ne znamo predstavljati, kdo za vraga naj bi imel v natikaču, natančneje v podplatu natikača, skrito alkoholno pijačo, še manj pa si lahko predstavljamo, kakšno temperaturo dosega pijača, ki je ves dan z vami na plaži skrita v takšnem obuvalu. Če ni ta plaža na severnem polu, se njenemu uživanju raje odrečemo. Še tole: Planet Siol.net opozarja, da je čezmerno uživanje alkohola lahko nevarno.

Fondi za enega Fondi, izumljen zato, da se ljudje med tem obredom družijo, je zdaj dobil povsem novo dimenzijo. "Včasih si želite fondi preprosto jesti sami," so zapisali ob tem izdelku, ki ga s potrebno temperaturo oskrbuje svečka. Za dobrih 10 evrov boste po novem fondi pač jedli sami.

Stolček za veverice Vse lepo in prav. Imate hišo ob robu gozda in vsak dan vas pride pogledat kakšna veverica. Nastavite ji hrano, otroci so veseli, njene fotografije objavite na Facebooku in vsi prijatelji vam zavidajo, da imate tako lepo vez s to divjo živalco. Pa se vam res zdi, da bo priboljšek, ki ste ji ga dali, odnesla na drevo, kjer jo čaka stol za veverice, na katerega naj bi se mirno usedla in pojedla, kar ste ji dali, medtem ko jo boste vi opazovali? Če ste na vse skupaj odgovorili pritrdilno, potem ta stol resnično potrebujete. Cena je samo 14 evrov, dobite pa ga lahko v modri ali zeleni barvi.

Domači slap Savica Ste si od nekdaj želeli imet lasten slap, pa si niste upali povedati? S tem nastavkom boste lahko svojo pipo v kopalnici spremenili v domači slap, pod katerim naj bi, vsaj po fotografiji sodeč, neznansko uživali otroci. Če je res tako, potem naj vam povemo, da se plastični nastavek pritrdi na kopalniško pipo in že voda iz nje privre kot pravcati slap. Ali pa če namesto zapravljenih približno osmih evrov preprosto odprete prho. Ta vsaj preverjeno deluje.

Avtomobilsko stojalo za ocvrt krompirček Verjamemo, da imate radi hitro prehrano. Kdo je pa nima, kajne? A verjamemo tudi v to, da si mora človek za prehranjevanje vzeti vsaj nekaj več časa, kot je pot od enega do drugega kraja. A če ne gre drugače, potem lahko svoj ocvrt krompirček iz restavracije s hitro prehrano odložite v stojalo za ocvrt krompirček, ki se namesti v odprtino za pijačo. In ker ne vemo, kam potem odložite pijačo, nas je navdušila izvedba, ki se pritrdi na odprtine za zrak v avtu. Tako se obenem najeste in z vonjem krompirčka odišavite vse vozilo. Ujeli ste dve muhi na en mah!

Električna pokalica Uživate ob prediranju zračnih balončkov na zaščitni foliji. Ena od spletnih strani vam ponuja električno, bolje rečeno baterijsko pokalico, s katero boste lahko zračne balončke ali nekaj njim podobnega pokali v nedogled. Cena takšne igračke se giblje okoli treh evrov.

Navdušujoča tehtnica Si želite stopiti na tehtnico in videti točno to, kar si mislite o sebi? Rešitev je v tehtnici, ki ne kaže teže, temveč vam izpiše besede, kot so srčkano, vroče, odlično, seksi, ljubko, popolno … Sicer s to tehtnico ne boste nikoli v življenju shujšali, boste pa vsak dan znova navdušeni nad njenimi komentarji. Stane približno 35 evrov.

Prenosni kamin Recimo, da se zgodi, da spoznate očarljivo dekle, da vas po nekaj zmenkih povabi k sebi, tudi pri njej pa želite pričarati nepopisno romantično vzdušje. In ker veste, da nima kamina, s seboj prinesete namizni prenosni kamin. Mislite, da se ne bo vsaj nasmehnila, ko bo zagledala, kaj prenašate naokoli? Če se bo smejala, potem ji raje ne povejte, da ste zanj odšteli 450 evrov, kolikor stane ta čudežni izum.

Blazina z luknjo za roko Se večkrat zbudite tako, da ne veste, čigava je roka, ki počiva pod vašo blazino? Seveda je vaša, a je ne čutite več, saj nimate blazine z luknjo za roko. Poležano roko vam bo zaščitila, vi pa se boste za približno 75 evrov zbudili spočiti in čili, pripravljeni na zmage novega dne. In to brez mravljincev v roki.

Nastavek za ponev Morda je res videti smešen, a med vsemi podobnimi stvarmi v tem članku je nastavek za ponev verjetno edini, ki mu ne moremo ravno oporekati uporabnosti. Saj veste, kako je, ko želite nekaj omake od pečenja zliti na krožnik, kajne? Res je, omaka vsepovsod. Kako uporaben je sicer v resnici, ne vemo, a verjamemo, da je mogoče z malo previdnosti živeti tudi brez tega nastavka. Konec koncev, Gordona Ramsayja še nismo opazili z njim. Cena: 4 evre.

Ne spreglejte