Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
26. 6. 2012,
13.07

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

Torek, 26. 6. 2012, 13.07

8 let

Nakit, slika in pas na obešalniku

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1
Obešalnike, ki jih najpogosteje najdemo v predsobi, nanje pa obešamo zimske ali dežne plašče, sem pa tja nanje nataknemo tudi kakšen klobuk, lahko uporabimo tudi drugače.

Obešalniki niso nujno namenjeni samo zimskim in jesenskim oblačilom, ki se jih ob prestopu praga domovanja radi kaj hitro znebimo. Nanje lahko odložimo še marsikaj drugega, od nakita do rut. Uporabna je lahko že kljuka ali kljukica.

Rute naj visijo Namesto da se vsakič znova, ko iščete ruto ali šal, izgubljate med oblačili, raztresenimi po omari, te raje obesite. Razlogov za to je več. Poleg praktičnosti, saj boste ruto našli v najkrajšem možnem času in si jo tako lahko brez stresa zavili okoli vratu, pa bo ta, če bo plapolala na steni, tudi ohranila svojo obliko, ne bo se zmečkala. Iz barvitih in vzorčastih kosov tkanin boste na steni lahko naredili tudi zanimivo kompozicijo.

Pas na vrvici Nič nenavadnega ne bo, če boste na kljuke po steni razobesili tudi pasove. Usnjeni vam bodo za to še prav posebej hvaležni.

Nakit na obešalniku Obešalniku, sicer namenjenemu težkemu zimskemu plašču, lahko določite še eno namembnost. Nanj obesite vse svoje najljubše ogrlice in zapestnice. Če boste pod njim zabili še kakšen tanek žebelj, boste lahko razstavili tudi uhane.

Torbica bo bolj pri roki Zimska, poletna, počitniška, službena in večerna torbica – za vsako priložnost druga. Pravo boste najlažje našli, če bodo te visele v vašem vidnem polju.

Premalo prostora v kuhinjskih predalih? Prostora je hitro premalo, še posebej v kuhinji, ko se z leti nabere vse več pripomočkov in posod. Prostorsko stisko lahko elegantno rešite z obešanjem na steno. Nanjo pritrdite lep obešalnik in po mili volji razporedite posode, lupilec za krompir in nože oziroma kar boste izbrali.

Skrijte likalno desko Če ste rute, nakit in kuhinjsko posodo na steno obesili zaradi uporabnosti in estetskega učinka, pa boste podobno dosegli tudi z likalno desko. A tokrat poiščite skrito steno.

Viseča umetnost Nekaj kreativnosti lahko uporabite tudi pri obešanju umetniških del. Daljši barvni trakci, ki visijo z žebljev, so lahko prav posrečena dekorativna nadgradnja določenih predmetov, ki bodo svoje mesto našli na stenah vašega doma. Učinkovito se obešanja lahko lotite tudi s kljukicami.

Ne spreglejte