Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
22. 11. 2017,
10.55

Osveženo pred

6 let, 1 mesec

Oglasno sporočilo

Natisni članek

PR članek božič prazniki prazniki

Sreda, 22. 11. 2017, 10.55

6 let, 1 mesec

Najlepše novoletne smreke iz novega materiala

Oglasno sporočilo

V PROMAKU dobite najlepše umetne novoletne smreke iz novega materiala PE, ki daje popolnoma naraven videz. Iglice so kot prave, vsaka posebej je vlita, zato ima smreka dolgo življenjsko dobo.

Izbirate lahko med več kot sto vrstami novoletnih jelk in smrek, med zelenimi in zasneženimi smrekami.

 

Tudi letos vam v PROMAKU kot prvi v Sloveniji predstavljajo nove trende božičnih in novoletnih dekoracij. Letos se ponovno vračajo tradicionalne zlate in zlato-rdeče božično-novoletne dekoracije ter še prav posebej zlata v kombinaciji s svetlo modro. Seveda pa v PROMAKU niso pozabili tudi na tiste stranke, ki želijo nove trende in barve.
Fotogalerija
1 / 6

Nova generacija umetnih smrek

Najlepše in najkakovostnejše ter res domiselno zgrajene umetne smreke imajo zelo lepe konice vejic. Veje so redkejše, da imamo več prostora za večje okraske ali viseči dekor, kar daje poseben čar dekoriranju. Te prostore v smreki nam dajejo tudi izmenoma daljše in krajše veje.

V PROMAKU imajo velik izbor smrek tudi z že vgrajenimi LED-lučkami, ki so res lepo razporejene in se nam ni treba truditi z njimi pri postavljanju. Te lučke so zelo obstojne in vzdržljive, zato so take smreke zelo primerne za dekoriranje in tudi pospravljanje.

Fotogalerija
1 / 5

Adventni venčki

Adventni venčki so simbol adventnega časa oziroma pričakovanja božiča. To je aranžma, ki je nekakšna aktivna dekoracija. Pričakujemo prižig prve sveče in nato venček teden dni samo občudujemo, ko krasi mizo, ter tako vse štiri tedne do božiča.

Fotogalerija
1 / 5

Veliko več si lahko ogledate na www.promak.si

Ne spreglejte