Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
22. 12. 2022,
12.51

Osveženo pred

1 leto, 3 mesece

Oglasno sporočilo

Natisni članek

pohištvo spalnica spanje postelja PR članek

Četrtek, 22. 12. 2022, 12.51

1 leto, 3 mesece

Moderne postelje

Oglasno sporočilo

Ali ni prijetno "utoniti" v veliko posteljo? Dejstvo je že, da v postelji preživimo vsaj tretjino svojega življenja. Postelja, ki je dovolj velika in udobna, bo poskrbela za odličen spanec. Veliko je razlogov, ki so presenetljivo dober opomin, zakaj moramo pri nakupu postelje dobro premisliti in izbrati. Čeprav velikokrat ne razmišljamo o tem, kako izbrati pravo kakovostno zakonsko posteljo, ampak kupimo stvar, ki nam je na zunaj všeč in ustreza velikosti in notranjosti. Kar seveda ni prav, izbiri postelje je vredno nameniti veliko pozornosti.

postelja_novosti | Foto:

Obstajajo visoke postelje, oblazinjene postelje, nizke postelje, kakovostne postelje, manj kakovostne, moderne postelje in drugo. Pravzaprav, kolikor je različnih želja in potreb, toliko je možnosti za izbiro. Proizvajalci se nenehno trudijo slediti potrebam kupcev in zagotoviti najudobnejše in tudi lepe postelje.

Danes je kupcem na voljo na tisoče posteljnih možnosti, ki so izdelane v različnih slogih. Morda je zato izbira nekoliko težja, vsekakor pa posvetite pozornost vsemu slogu notranjosti in izberite pohištvo v skladu z barvami in splošnim slogom prostora.

Ne glede na to, ali bo vaša izbira oblazinjena postelja, morda visoka postelja ali katerakoli druga postelja, pomembno je, da bo pričarala pravo vzdušje v prostoru, vam pa zagotavljala vso udobje in ugodje ob uporabi. Danes pohištvo ni izbrano le zaradi funkcionalnosti. Za številne je prednostna naloga ustvariti udobno in lepo notranjost.

POSTELJA 1 | Foto:

Kakovostne in moderne postelje

Osnova vsake postelje je njen okvir in trajnost izdelka je neposredno odvisna od kakovosti. Od te sta odvisni tudi življenjska doba in vzdržljivost. Da bi se izognili škripanju in strukturni nestabilnosti, izberite kakovostne in moderne postelje.

Ne bo odveč, če boste pozorni tudi na podlago. Vse moderne postelje praviloma uporabljajo posebno zasnovo s tako imenovanimi letvicami ali upogljivimi letvicami kot podlago, na katero se potem postavi vzmetnico.  

V zadnjem obdobju je trend modernih postelj tudi postelja s "hrbtom" okoli vzglavja. Vzglavje postelje ni le lepo, ampak tudi funkcionalno in zanesljivo, saj ga boste zagotovo uporabili med gledanjem televizije ali branjem knjige. Če vas pri izbiri vodita dizajn postelje in privlačen videz, potem najprej izberite vzglavje, saj določa slog vsega pohištva v spalnici.

POSTELJA OLIVNO ZELENA | Foto:

Visoke postelje

Kot vsak drug kos pohištva je tudi postelja zelo individualna in mora biti prilagojena višini tistega, ki jo bo uporabljal. Visoke postelje so predvsem v zadnjem času zelo priljubljena izbira in ustvarjajo moderen videz spalnice. Visoka postelja bo videti razkošno in posebno. Vsekakor je tudi spanje na njej in vstajanje iz postelje udobno.

postelja over | Foto:

Oblazinjene postelje

Oblazinjene postelje delujejo kot samostojen kos pohištva, ki je močno opazen, zaradi česar so tudi zelo priljubljena izbira. Ustvarjajo mirno sproščujoče vzdušje ter spodbujajo počitek in dober spanec. Raznolikost oblik, vrst oblazinjenja in barv omogoča izbiro čudovite rešitve za vsak slog. So tudi zelo varna izbira, brez ostrih robov, in ne zahtevajo dodatnega nakupa vzmetnice. Oblazinjenje, ki je odporno proti obrabi, bo omogočilo enostavnejše vzdrževanje, daljšo življenjsko dobo in vzdržljivost. Velikokrat imajo tovrstne postelje tudi dodatne predale za shranjevanje, ki pomagajo racionalno organizirati prostor. Poleg udobja ustvarjajo toplino v spalnici in poudarjajo prefinjen okus.

Izbira pravega ležišča je ključ do zdravega spanca in dobrega jutranjega počutja.

Naročnik oglasnega sporočila je DOM24, D. O. O.

Ne spreglejte