Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
5. 9. 2014,
19.02

Osveženo pred

8 let, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue Green 4

Natisni članek

Petek, 5. 9. 2014, 19.02

8 let, 6 mesecev

Koristno uporabite otroško olje

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue Green 4
Otroško olje je zelo koristna stvar za vsak dom in vsako družino. Če ga imamo pri roki, lahko z njim rešimo prenekatero zagato ali si pomagamo v vsakodnevnem življenju.

V skoraj vsakem domu se najde steklenička otroškega olja, ki je lahko koristna na več načinov in v več primerih.

Z otroškim oljem lažje odstranimo ušesno maslo. Če imate občutek, da je vaše uho zamašeno, še posebej ko poslušate glasbo, potem se nadloge lotite s palčko za ušesa in otroškim oljem. Palčko pomočite v olje in rezultat čiščenja bo veliko boljši. Druga možnost: nekaj kapljic olja nakapajte v uho, počakajte nekaj minut in ušesno maslo bo steklo ven skupaj z oljem.

Ste ob barvanju lesenih vrat ugotovili, da ste pobarvali še sebe? Voda ne bo pomagala, otroško olje pa bo. Olje vtrite v kožo in barvo boste odstranili veliko lažje kot z vodo.

Namesto kolonjske vodice po britju, ko je vaša koža močno pordela, uporabite otroško olje. Nekaj kapljic olja razmažite po dlaneh in ga nanesite na obraz. Rdečica bo hitro minila.

Otroško olje je primerno tudi za masažo. Že res, da masažna olja verjetno lepše dišijo, a so tudi dražja, eterična olja pa lahko dražijo kožo.

Če so pete na vaših stopalih močno razpokane, predlagamo, da jih nekajkrat dnevno namažete z otroškim oljem. Koža bo spet postala prožna, razpoke pa bodo zaradi mehkejše kože sčasoma izginile.

Otroško olje je tudi dobra zaščita za les. Stare nelakirane mize in stole lahko premažete z otroškim oljem in spet se bodo svetili kot novi. Otroško olje je odličen nadomestek za draga sredstva za nego pohištva.

Ne spreglejte