Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
5. 4. 2022,
7.36

Osveženo pred

2 meseca, 1 teden

Oglasno sporočilo

Natisni članek

Oprema in dekor postelja oprema spalnica Dom24 PR članek

Torek, 5. 4. 2022, 7.36

2 meseca, 1 teden

Kako izbrati moderno spalnico?

Oglasno sporočilo

Spalnica je središče vašega doma. Je prostor, v katerem preživite svoje najbolj umirjene ure v dnevu, v katerem se spočijete in pripravite na vsakodnevne obveznosti. Zato je ključno, da si izberete kakovostno in primerno pohištvo, ki bo poskrbelo za to, da vam bo prostor zagotovo pisan na kožo.

Dom24_Spalnica_Nancy | Foto:

Preden se lotite nakupa spalnice, vam predlagamo, da dobro izmerite prostor, poleg tega pa se tudi odločite, kam natanko boste v prostoru postavili določeno pohištvo. Potem razmislite o barvnih odtenkih, za katere želite, da vas obkrožajo. Bi raje temnejši les? Temne, močne barve? Ali bi raje svetle, pastelne barve in svetel les? Vse to je odvisno od vaših želja.

Kako torej izbrati moderno spalnico, ki bo obenem odražala vaš značaj?

Kakovostne spalnice

Poleg vaših osebnih želja in smernic, ki jim želite slediti pri postavljanju nove spalnice, je vsekakor pomembno, da izberete kakovostne kose, ki bodo zdržali desetletje in več. Kakovostna spalnica je funkcionalna, ima dovršen dizajn, obenem pa se boste v njej tudi dobro počutili. A kakovost ne pomeni, da boste zanjo zapravili celo premoženje.

Dom24_Amadea 4 postelja | Foto:

Moderne spalnice – elegantno pohištvo

Moderna spalnica ima na prvem mestu funkcionalno in elegantno pohištvo. Treba pa je tudi spremljati trende, a še vedno ostati zvest svojemu okusu. Na prvem mestu pri izbiri moderne spalnice so dimenzije. Ne le, da so pomembne zato, da boste kose pohištva zagotovo lahko spravili v prostor, prave dimenzije poskrbijo tudi za to, da prostor ne bo natlačen. Pred postavitvijo je treba pogledati tudi, da se bodo vse omare in predali normalno odpirali, da boste lahko brez težav odprli okna in vrata ter vas določeno pohištvo ne bo motilo vsak večer, ko se boste spravljali v posteljo. Moderne spalnice so tudi elegantne, z minimalističnim slogom, v njih pa prevladujejo trendovske barve v kombinaciji s skandinavskim minimalizmom.

Kompletne spalnice

Imate v glavi natanko določeno idejo, kako želite, da bo videti vaša sanjska spalnica? Potem se odločite za komplet spalnice. Tako bodo vsi kosi med seboj povsem usklajeni, dimenzije ne bodo problematične, obenem pa boste najverjetneje celo prihranili nekaj denarja. Vsekakor boste prihranili čas za izbiro vsakega kosa posebej, prostor pa bo dihal in predstavljal skladnost vseh elementov.

Dom24_Spalnica_SAGA | Foto:

Moderna spalnica potrebuje masivno posteljo

Masivna postelja je glavni del spalnice. Postelja je namreč prostor, v katerem naj bi preživeli od sedem do osem ur na noč, poskrbela pa naj bi za dober in kakovosten spanec, ki nam pomaga, da se spopadamo z vsakdanjimi izzivi. Masivne postelje so še posebej primerne za vse, ki živite s partnerjem in potrebujete dovolj prostora. Tako se boste lahko raztegnili in si zares privoščili osvežilen spanec.

Naj vam v dom24 priskočijo na pomoč

Na spletni strani dom24.si najdete bogato ponudbo različnih spalnic in spalnega pohištva. Naj vam pomagajo pri izbiri moderne spalnice, v kateri se boste vedno odlično počutili, zjutraj pa zbudili naspani in polni idej za nov dan. Če še vedno ne veste, kakšno spalnico izbrati, potem vam na pomoč lahko priskočijo strokovnjaki, ki vam bodo z veseljem odgovorili na vsa vprašanja in dileme. Skupaj sestavite svojo sanjsko spalnico, v kateri bodo vse vaše sanje postale resničnost.

Dom24_postelja MAGEN (2) | Foto:

 

Naročnik oglasnega sporočila je DOM24, D. O. O.

Ne spreglejte