Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
28. 8. 2009,
12.00

Osveženo pred

6 let, 7 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

Petek, 28. 8. 2009, 12.00

6 let, 7 mesecev

Je čas že pravi za dobre energije?

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3
Celje v začetku septembra tradicionalno živi v znamenju Mednarodnega obrtnega sejma (MOS). Letos bo največji sejem v tem delu Evrope potekal od 9. do 16. septembra 2009.

Na sejmu, katerega generalni pokrovitelj je letos Hypo Group Alpe Adria, se bo znova predstavilo preko 1500 razstavljavcev iz več kot 30 držav.

42. MOS prinaša Dobre energije

MOS kot največja sejemska in poslovna prireditev predstavlja stičišče inovativnosti, razvoja in dosežkov najbolj podjetnih ljudi. Zato sejem nadaljuje svojo rast in povečuje svoj pomen. Pomemben je za celotno družbo in gospodarstvo, za vso obrtno in podjetniško dejavnost, saj bodo tudi letos sejem obiskale številne tuje gospodarske delegacije, ki na sejmu iščejo nove poslovne partnerje. Na MOS bodo že tradicionalno srečanje pripravili Vojvodinci, na sejem prihaja številna ruska delegacija, prvič se bodo organizirano na sejmu predstavila podjetja iz Indije in Nepala.

Po tradiciji pa je sejem prijazen tudi do vsakega obiskovalca posebej, saj ponuja nakupe iz prve roke in po nižjih sejemskih cenah ter premore vse potrebno za prijetno počutje na sejmišču.

Obiskovalci MOS se bodo zagotovo tudi letos radi ustavili pred osrednjim prireditvenim odrom, kjer se bodo odvili številni zabavni, pa tudi izobraževalni dogodki. Zanimanja pa bo zagotovo deležna novost letošnjega MOS. Na sejmišču bo namreč mogoče obiskati informacijske točke oz. svetovalne kotičke, kjer bo mogoče pridobiti nasvete o energetski učinkovitosti, izvedeti kako zelo je uporaben les, ter prisluhniti ekološkim nasvetom.

Poleg nekaterih že tradicionalnih dogodkov si bo prvič množično mogoče na sejmu ogledati osemkolesnike patria, ki jih bo na MOS pripeljala Slovenska vojska. Predstavniki Policije bodo opozorili na nevarnosti s katerimi se soočamo na cesti, pri čemer bodo posebno pozornost namenili opozarjanju motoristov na pomen vidnosti na cesti.

Spremembe pa se obetajo tudi v sami infrastrukturni ureditvi sejmišča. Montažni dvorani M in N bosta namreč preseljeni na lokacijo ob dvorani L, kjer Celjski sejem v prihodnje načrtuje postavitev nove dvorane. 42. MOS pa bo ponudil še eno pomembno novost, in sicer bo mogoče odslej na sejmišču brezplačno brskati po svetovnem spletu.

Obiščite sejem in izkoristite 1000 priložnosti, ki jih ponuja! Več o sejemski ponudbi si lahko preberete na www.ce-sejem.si.

Oglasno sporočilo

Ne spreglejte