Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
24. 2. 2009,
10.41

Osveženo pred

3 leta, 8 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

Torek, 24. 2. 2009, 10.41

3 leta, 8 mesecev

Gradimo skupaj!

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2

Gradite? Prenavljate? Bi radi uresničili svoje želje?

Slovenci imamo po mednarodnih statistikah večino svojega premoženja v tistih nepremičninah, v katerih bivamo. Zato lahko mirne vesti zapišemo, da večini Slovencev največjo investicijo v življenju predstavlja prav dom. Bivanje ostaja za Slovenca torej vedno aktualna investicija, 48. sejem Dom, največji te vrste v Sloveniji, pa priložnost, da na njem najdete na enem mestu vse s področja graditeljstva. Na sejmu se pod skupnim motom Gradimo skupaj! na približno 18.000 kvadratnih metrih razstavnih površin predstavlja 577 podjetij iz 30 držav. Izbirate lahko iz ponudbe gradbeništva, stavbnega pohištva, izdelkov za notranjo opremo, izdelkov za urejanje doma in njegove okolice, opreme za ogrevanje in hlajenje, materialov in proizvodov za gradbeništvo ter izdelkov, ki tehnično varujejo, nadgradijo ali pa enostavno poživijo domove.

Sejem tudi letos spremlja obsejemsko dogajanje. V okviru Gradbenega inštituta ZRMK poteka za obiskovalce vsak dan od 10.00 do 18.00 ure brezplačno energetsko svetovanje, prav tako tematska predavanja s področij bivalnega okolja, gradbene fizike, energije v zgradbah ipd. ter dve brezplačni strokovni delavnici. Obiskovalci in razstavljavci pa se lahko podrobneje seznanite tudi s projektom Znak kakovosti v graditeljstvu, ki si prizadeva za promocijo najboljših izdelkov in storitev slovenskega graditeljstva. Obsejemske dejavnosti GZS-Združenja lesne in pohištvene industrije potekajo na skupnem prostoru Sekcije slovenskih proizvajalcev montažnih hiš v dvorani Kupola (A), in sicer s strokovnimi predavanji, ki poljudno predstavljajo uporabo lesa in pozitivne vidike gradnje z njim. Poseben izobraževalni program pa pripravlja v dvorani Urška tudi Informacijsko središče Korak.

Združenje lesne in pohištvene industrije pri Gospodarski zbornici Slovenije in Gospodarsko razstavišče že tradicionalno podeljujeta priznanja za najboljši izdelek stavbnega pohištva Evropska zvezda, to sta nagradi iz programa zunanjega in notranjega stavbnega pohištva.

Gradite? Prenavljate? Bi radi uresničili svoje želje? Gradimo skupaj!

Obiščite nas vsak dan od 9.30 do 19.30 ure, v nedeljo do 18.00 ure.

Ne spreglejte