Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
15. 12. 2020,
10.44

Osveženo pred

2 meseca, 1 teden

Oglasna vsebina: Telekom Slovenije, d. d.

Video: Jan lukanović

Natisni članek

Telekom Slovenije obdarovanje PIAZZ advertorial

Torek, 15. 12. 2020, 10.44

2 meseca, 1 teden

Najboljše ideje za darila

Oglasna vsebina: Telekom Slovenije, d. d.

Video: Jan lukanović

Vam zmanjkuje idej za praznična darila? Brez skrbi, za vas smo pripravili popolni praznični vodič: najprej po najboljše izdelke za vse okuse na PIAZZ, potem pa še po zabavne in pisane ideje za zavijanje.

darila božič prazniki | Foto: Getty Images Foto: Getty Images

Za vse okuse in starosti – PIAZZ je najboljši kraj za praznične nakupe! Prvič, ker ima na voljo 40 tisoč različnih izdelkov, in drugič, ker vam kupljena darila na želeni naslov dostavijo brezplačno.

Zanjo, zanj in za najmlajše!

Zakaj bi izgubljali čas z brskanjem po spletu, če lahko vse dobite na enem mestu? Za vas smo izbrali nekaj idej, da bi bili vaši nakupi še lažji. Za več navdiha pa kliknite na PIAZZ.

Napotki pri izbiri darila

Prvo pravilo: ne kupujte po svojih željah, vedno imejte v mislih osebo, ki jo obdarujete. Da bo malo laže, si dogovorite na naslednja vprašanja: Kakšne konjičke ima? Katere stvari jo osrečujejo? Je bolj športni tip človeka? Se navdušuje nad sodobno elektroniko? Koliko ji pomenijo modni trendi? Obožuje praktične rešitve? Koliko otroka še ima v sebi?

Z odgovori na ta vprašanja se boste na PIAZZ laže znašli med kategorijami in številnimi čudovitimi izdelki.

Če kupujete za otroka, je izbira na prvi pogled nekoliko lažja, saj darilo prilagajate otrokovi starosti, vendar je predvsem pri najstnikih pomembno, da poznate njihove interese. Če ste res v dilemi, je družabna igra vedno zadetek v polno.

Namig: izdelki, s katerimi ne morete zgrešiti

ZANJO: losjon za telo, tablica, copate, pametni telefon ali ura za vadbo, prenosni računalnik, penilnik za mleko, opekač za kruh, pametna ura, pripomočki za vadbo doma.

ZANJ: pametni telefon ali ura za vadbo, prenosni računalnik, brezžične slušalke, orodje, baterijski izvijač, copate, brivski aparat, termovka ali lonček, tople nogavice.

ZA NAJMLAJŠE: družabne ali računalniške igre, set za ustvarjanje, sladkarije, lesene didaktične igrače, brezžične slušalke, brezžični zvočnik, tablica, otroška knjiga, skiro, kotalke.

Preverite božično-novoletno akcijo na PIAZZ.

zavijanje daril | Foto: Getty Images Foto: Getty Images

Kako naj zavijem darilo?

Seveda ga lahko preprosto postavite v darilno vrečko, toda zakaj ne bi letos spremenili trenda in na vsakemu darilu pustili posebnega pečata? Pa brez skrbi: strogih pravil o pravilnem zavijanju ni, največ je v resnici odvisno od vaše ustvarjalnosti.

Še nekaj navdiha: v videu preverite naše predloge za pisana darila.

Kakšen slog izbrati?

Slogov zavijanja je ogromno. Pomembno je predvsem, da izberete takšnega, ki bo najbolje odražal značaj ali življenjski slog vašega obdarovanca. Seveda lahko na paketu pustite tudi svoj pečat.

Mi smo sloge zavijanja razdelili na grobo v tri skupine:

#Klasična romantika

Kaj pravite na klasično rdečo barvo z manjšimi božičnimi detajli? To je klasika, s katero nedvomno nikoli ne morete zgrešiti! Primerna izbira za vse tiste, ki prisegajo na tradicijo in ki ne marajo sodobnega minimalizma.

darila božič zavijanje | Foto:

Kaj pa klasika v črnem, ki spominja na glamurozno avantgardo? To je po drugi strani prava izbira za vse tiste, ki radi stopajo iz okvirjev in uživajo v hedonističnemu razvajanju.

darilo božič | Foto: Getty Images Foto: Getty Images

Če je oseba, ki jo obdarujete, preproste narave in ne mara velikega kiča, potem lahko darilo zavijete v preprosto belo barvo in ga popestrite zgolj z barvno pentljo ali celo manjšim sporočilcem, ki ga prilepite na paket.

darilo božič prazniki | Foto: Getty Images Foto: Getty Images

#Naravni minimalizem

Prazniki so se v zadnjih dveh letih zelo poistovetili s sodobnimi trendi, ki nas z dejanji potiskajo nazaj k naravi. Ne samo pri izbiri božične dekoracije, naravni videz dobivajo tudi darila. Oblecite jih v naravne odtenke in jih okrasite z različnimi vejicami, suhimi pomarančami, cimetovimi palčkami, pa tudi z doma pripravljenimi piškoti ali medenjaki.

darilo božič prazniki | Foto: Getty Images Foto: Getty Images

Reciklirajte! Za zavijanje lahko uporabite tudi star časopis!

darilo božič prazniki | Foto: Getty Images Foto: Getty Images

Ali star zemljevid ...

darila božič prazniki | Foto: Getty Images Foto: Getty Images

#Fantastičen domišljijski svet

Tukaj si lahko daste duška! Izberite barvne barve živih barv, dodajte jim kontrastne pentlje, dopolnite ga z različnimi dodatki, kot so sladkarije, praznični okraski, ki jih lahko naredite tudi sami. Dodajte čipke, moške metuljčke, lahko jih popestrite s cofki, pobarvate jih s flumastri ali pa z daljšim tekstom, ki ga napišete neposredno na papir.

darila božič prazniki | Foto: Getty Images Foto: Getty Images

darila božič prazniki | Foto: Getty Images Foto: Getty Images darila božič prazniki | Foto: Getty Images Foto: Getty Images

 

Ne spreglejte