SiolNET.
3

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Spoznajte žirante šova Razred talentov

3

termometer

Nastope nadobudnih mladih talentiranih pevcev v šovu Razred talentov bodo ocenjevali priznani slovenski glasbeniki - Alenka Godec, Katarina Habe, Tomi Meglič in Aleksander Mežek.

Alenka, Katarina, Tomi in Aleksander pa ne bodo le komentirali in ocenjevali nastopov otrok, ampak bodo tudi sami stopili na oder in skupaj z otroki zapeli. V nekaterih oddajah Razred talentov bodo namreč gledalci videli tudi duet otroka, ki je bil v oddaji najbolje ocenjen, s svojim mentorjem oz. žirantom.

Katarina Habe že skoraj 25 let prepeva v vokalni skupini Katrinas, katere ustanoviteljica je. Poleg izvajalske vloge pa se v glasbenih vodah predstavlja tudi kot avtorica glasbe in besedil.

Alenka Godec je ena najvidnejših slovenskih pevk. Po izobrazbi sicer profesorica nemščine je leta 1988 s skupino Cafe nastopila na Pop delavnici, kjer je skupina za pesem Tvoja dobila kar tri nagrade, kar ni uspelo še nikomur. Alenka je tik pred izdajo novega albuma, na katerem bodo ponovno avtorske skladbe, spisane posebej zanjo.

Tomi Meglič je vokalist skupine Siddharta, eno izmed največjih glasbenih imen na slovenski glasbeni sceni. V svoji glasbeni karieri se med drugim lahko pohvali, da je s skupino Siddharta nastopal pred 30.000-glavo množico na Plečnikovem štadionu in nekaj tisoč ljudmi, ki so razprodani koncert spremljali pred vrati nabito polnega štadiona.

Aleksander Mežek je leta 1972 odšel v London v Veliko Britanijo. Še zdaj tam živi in glasbeno ustvarja. Po uspehu njegove prve slovenske izdaje Siva pot leta 1975 je njegova glasbena kariera tekla vzporedno doma in v tujini. Vedno znova pa se vrača v Slovenijo, kjer rad sodeluje na dobrodelnih koncertih.

Avtor: Planet TV

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin