Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Boštjan Boh

Četrtek,
19. 11. 2015,
9.13

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

Andy Murray Novak Đoković Roger Federer London finale

Četrtek, 19. 11. 2015, 9.13

8 let

Ostrigel se je kar sredi dvoboja (video)

Boštjan Boh

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1
Najboljši britanski igralec Andy Murray si je na finalnem turnirju v Londonu proti Rafael Nadalu ostrigel lase. "Ne vem, zakaj so takšne stvari tako pomembne za vas."

Andy Murray je na sklepnem turnirju v Londonu na dvoboju proti Rafaelu Nadalu naredil nekaj, česar ne vidimo pogosto oziroma nikoli. Škot si je na začudenje vseh sredi dvoboja ostrigel lase. Seveda so ga na novinarski konferenci vprašali tudi o tem, vendar drugi igralec sveta ni bil najbolj navdušen nad vprašanjem. A striženje las mu ni pomagalo v nadaljevanju dvoboja, saj je na koncu proti Nadalu izgubil z izidom 6:4, 6:1.

"Ne vem, zakaj so takšne stvari tako pomembne za vas. Nekaj las mi je segalo čez oči in želel sem jih odstraniti. Vsa stvar mi je vzela dve sekundi in to je bilo to," je povedal Andy, ki se je pozneje osredotočil še na dvoboj proti Nadalu. "Dvoboj sem začel zelo dobro, sploh v prvem nizu. Čeprav sem se v drugem nizu zlomil, mislim, da je bila dobra tekma. Dobro sem udarjal žogico," je razkril 28-letni teniški igralec.

Stvari se lahko spremenijo že naslednji dan

S tem porazom pa Andy še ni izgubil vseh možnosti za uvrstitev v polfinale. Če v petek premaga Stana Wawrinko, bo najverjetneje drugi v svoji skupini, s tem pa bi se v polfinalu izognil Novaku Đokoviću. Takoj so se začela ugibanja, ali je to morda naredil namerno.

"Roger igra sijajno, na tem turnirju je zmagal že šestkrat in odigral nekaj izjemnih dvobojev. V torek je prav tako igral odlično. Kar zadeva mene, ne gre zato, ali je boljši Roger ali Novak, saj se lahko stvari spremenijo že naslednji dan. Očitno je, da sem izgubil proti Nadalu, morda bi bilo čez nekaj dni povsem drugače. Prepričan sem, da Novak razmišlja enako o dvoboju proti Federerju. Mislim, da se vsi igralci tega zavedajo," je povedal Murray in pozneje zanikal vsa namigovanja, da se je s porazom proti Nadalu v polfinalu želel izogniti Đokoviću.

"Moj namen ni, da končam drugi v skupini. Poskušam zmagati na vsakem dvoboju. Upam, da tudi drugi igralci razmišljajo tako."

Ne spreglejte