SiolNET. Sportal Sportal +
4

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Serena spet v šoku

4

termometer

Ameriška teniška igralka Serena Williams je pred dvema mesecema prestajala najtežje dni v življenju zaradi pljučne embolije, zdaj pa ji trenutke greni človek, ki pravi, da je njena sorodna duša.

Štiridesetletni Patenema Ouedraogo že nekaj časa sledi in psihično nadleguje Sereno Williams, pred nekaj dnevi pa so ga zaustavili, ko se je skušal udeležiti zasebne zabave nekdaj najboljše igralke sveta. Ouedraogo je varnostnikom rekel, da gre k Sereni, ker jo ima rad in ''je prepričan, da so občutki obojsetranski''. Dejal je, da je vedel, kje naj jo išče, ker jo spremlja prek Twitterja, da je njegova sorodna duša in da bo ''storil vse, da jo spozna in ji to tudi pove''.

Že pred časom je Serenin odvetnim zahteval prepoved približevanja, saj je vztrajni Ouedraogo že nekajkrat skušal vzpostaviti stik, varnostnikom neke tv postaje se je celo predstavljal kot njen pomočnik in tako dobil dostop do slačilnice. Prejšnji mesec jo je spremljal na radijski intervju ter zahteval pogovor, po zavrnitvi pa je ves dan stal pred zgradbo. Neuslišanega možakarja so priprli, ni pa videti, da bo zlepa odnehal.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin