Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
30. 4. 2013,
13.31

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

Real Madrid Borussia Dortmund Cathy Fischer Irina Shayk

Torek, 30. 4. 2013, 13.31

8 let

Real vs Borussia tudi dvoboj lepotic

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1
Povratna polfinalna tekma lige prvakov med Realom in Borussio ne bo napeta samo na zelenici, ampak tudi na tribunah. Znano je namreč, da vrhunske nogometaše spremljajo privlačne lepotice.

Tako Forbsova kot tudi zadnja lestvica najbogatejših športnikov angleškega časnika The Sunday Timesa kažeta, da so nogometaši med najbogatejšimi športniki. In tudi med najbolj zaželenimi pri ženskah. Angleški tabloidi so za boljše polovice nogometašev celo "izumili" kratico WAGs, ki v prevodu pomeni žene in dekleta nogometašev. Današnji dvoboj med Madridčani in Dortmundčani bo zato tudi "spopad" lepotic.

Cristiano Ronaldo, portugalski napadalec, je sicer na prvi tekmi zadel, toda danes bo moral na Bernabéu pokazati kaj več. Zanj bo pesti stiskala 26-letna ruska lepotička Irina Shayk. Pravijo, da je malce temnejšo polt podedovala po očetu, ki je bil Tatar, po materi Rusinji pa svetle oči. Kombinacija je res ubijalska, Irina pa ena najlepših žensk na svetu. Kot manekenka je sodelovala in še sodeluje s številnimi modnimi in kozmetičnimi hišami, kot so recimo Armani, Victoria's Secret, Lacoste, prav tako pa je krasila naslovnice znanih revij, kot so Elle, GQ in Glamour. Z Ronaldom sta postala par spomladi leta 2010, zadnje čase pa naj bi v njuni zvezi malo škripalo. Še posebej, če se bodo izkazale za resnične govorice, da se je njen 28-letni srčni izbranec dva dni pred prvo polfinalno tekmo v madridskem hotelu zabaval z brazilsko manekenko.

Prvi zvezdnik prvega polfinala je bil seveda napadalec 24-letni Robert Lewandowski, ki je galaktikom zabil štiri gole. Od svojega 18. leta je v zvezi s privlačno 24-letno športnico Anno Stachurska, s katero sta se pred šestimi leti spoznala na varšavski visoki šoli za izobraževanje in šport. Anna se ukvarja z borilnimi veščinami (tradicionalni karate) in je leta 2009 osvojila bronasto medaljo na svetovnem prvenstvu. Zanimivo je, da je bila Stachurska, ko sta se z Lewandowskim spoznala, blondinka, ki jih poljski napadalec ne mara, zato je Anna hitro postala črnolaska. Tabloidi so zapisali, da je zato še privlačnejša, saj njene modre oči pridejo bolj do izraza. Od lani sta zaročena, letos načrtujeta poroko.

Mandy Grace Capristo je nova izbranka sijajnega nemškega veznega igralca Mesuta Özila. Po očetu je Italijanka, po materi Nemka. Mandy je nekdanja telovadka, danes pa manekenka, plesalka in pevka, ki pesmi zase piše sama. Je svetlolasa lepotica s temnimi očmi, ki svoj navdih išče pri Beyonce in Rihanni.

Zvezdnik Borussie Mario Götze, ki je z napovedanim odhodom v Bayern povzročil pravi vihar med navijači, je od lani srčni izbranec 23-letne Anne Kathrin Brömmel, trenutno ene najbolj vročih Nemk. Je priljubljena manekenka in tudi pevka, ki je svojo kariero začela že pri 16. letih. Anna igra klavir, lani pa je sodelovala tudi v resničnostnem šovu Naslednji nemški top model. Je tudi strastna blogerka, nemški spletni ProSieben pa jo opisuje kot samozavestno, prilagodljivo, radovedno, spontano, ambiciozno in preprosto. Zanimivo je, da rada kuha, prav tako pa potuje. Danes zagotovo ne bo manjkala na madridskem štadionu.

Lena Gercke, 25-letna seksi svetlolaska, ki je lani na evropskem nogometnem prvenstvu na Poljskem in v Ukrajini povzročila tak izbruh ljubosumja med ženami in dekleti nemških nogometašev, da je morala posredovati celo nemška nogometna zveza (Lena na štadion ni več smela v vročih kratkih hlačah iz džinsa), je že dve leti s Samijem Khediro, zadnjim vezistom pri Madridčanih. Danes je vrhunska in dobro plačana manekenka, ki je svojo kariero začela z oglaševanjem za verigo hitre hrane Burger King. Je sicer razpeta med New Yorkom in Berlinom, kljub temu pa veliko časa preživi v Madridu pri Samiju.

Sven Bender, dortmundski zadnji vezni, bo imel danes precej dela, da bo razbijal napade Madridčanov. Zagotovo pa ga bo bodrila njegova Simone Dettendorfer, svetlolaska, ki ne manjka na skoraj nobeni tekmi. Občasno se ukvarja z manekenstvom, veliko pa se druži s Cathy Fischer, izbranko Matsa Hummelsa.

Na drugi strani bo 26-letna Španka Lara Alvares, srčna izbranka galaktika Sergia Ramosa. Je športna novinarka, ki je svojo kariero začela s poročanjem z dirk Moto GP-ja. Španski tabloidi so zadnje dni pisali, da sta se z Ramosom končno zaročila, saj so privlačno temnolasko opazili z zaročnim prstanom na roki.

Mats Hummels, 24-letni nemški centralni branilec, zadnje čase ni v najboljši formi, toda tolaži ga lepotička Cathy Fischer, s katero sta par šest let. Čedna rjavolaska bo danes predvsem držala pesti, da bo njen Mats v obrambi opravil nalogo tako, kot zna in zmore. Fischerjeva sicer ni tako slavna kot druga dekleta nogometašev, ima pa že kar nekaj izkušenj z manekenstvom in fotografiranjem za znane revije, kot je recimo GQ.

Za madridskega vratarja Diega Lopeza Rodrigueza, ki je v Dortmundu moral po žogo v gol kar štirikrat, bo navijala njegova 28-letna žena Iria Otero, s katero ima hčerko Zoe. Dolgo časa je bila v senci drugih žena in deklet madridskih zvezdnikov, ko pa je njen Diego postal prvi vratar Reala, se je tudi njeno življenje obrnilo na glavo. Lisa Rossenbach, 26-letna svetlolaska, je že, poročajo nemški mediji, v Madridu, kjer bo navijala za svojega 32-letnega Romana Weidenfellerja, ki bo moral danes poskrbeti, da žoga ne bo prevečkrat v njegovi mreži. Privlačna Lisa redno sodeluje v provokativnih in seksi oglaševalskih kampanjah Borussie. Tudi sicer je manekenka, ki pa se zadnje čase bolj posveča spremljanju Romana na nogometnih tekmah.

Ne spreglejte