SiolNET. Sportal Sportal +
1

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Najbolj so vam všeč Kekci

1

termometer

 | Foto:
Glasovanje za najbolj všečen vzdevek slovenske nogometne reprezentance je zaključeno. Na vrhu se je bil razburljiv boj do zadnjega dne, na koncu pa so Kekci za las prehiteli Triglavske tigre.

Izmed desetih predlogov za vzdevek slovenske nogometne izbrane vrste, ki jih je strokovna komisija prepoznala za najboljše, je največ glasov zbral predlog Kekci. Tik za njim so se uvrstili Triglavski tigri, na lestvici pa sledijo še Trigiji, Krpani, Panterji, Janezi, Fantje, Karantanci, Lipicanci in Kurenti.

Uradno žogo SP v nogometu je prejel avtor zmagovalnega predloga. Ker je na naš naslov primoralo več predlogov z imenom Kekci, je do nagrade upravičen Martin Jazbec, ki ga je poslal prvi (že 23. decembra 2009). Vsi, ki ste glasovali preko SMS, ste se lahko potegovali za bogati nagradi: mobilni telefon Motorola Z8 in uradno žogo svetovnega prvenstva Jabulani, preostali, ki ste pri izboru sodelovali preko naših spletnih strani, pa ste se lahko potegovali za praktične nagrade Planeta 9. Kateri so srečni nagrajenci?

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin