SiolNET. Sportal Sportal +
3

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Jan Oblak: Ko sem podpisal za Olimpijo ...

3

termometer

Za Sportalovo "Desetmetrovko" si je tokrat čas vzel obetaven vratar Jan Oblak. Član Benfice, ki je trenutno posojen v Uniao Leirio, je tudi prvi vratar sila perspektivne mlade reprezentance do 21 let.

Ste imeli kdaj športnega vzornika? Da, to je bil Iker Casillas.

V katerem športu se spremenite v najbolj zagretega navijača? Najbolj zagret navijač sem v košarki, ko igra sestra Teja.

Kateri dogodek vas je v karieri najbolj osrečil? V moji kratki karieri sem doživel že kar veliko dogodkov, ki so me osrečili. Najbolj pa me je definitivno osrečila prva profesionalna pogodba, ki sem jo podpisal v NK Olimpiji.

Kaj bi počeli, če se ne bi ukvarjali s svojim športom? Če se ne bi ukvarjal z nogometom, bi se verjetno s katerim drugim športom.

Vaša najljubša žival je ... Pes.

Kino ali gledališče? Kino. S prijatelji smo si ogledali film Johnny English Reborn.

Ali ste vraževerni? Nisem vraževeren.

Po koncu športne kariere bom … O tem bom začel razmišljati, ko se bo moja kariera bližala h koncu. Zaenkrat se mi sanja ne, kaj bi rad počel, ko bi končal z igranjem nogometa.

Najbolj simpatična oseba na slovenski sceni? Na slovenski sceni je veliko simpatičnih oseb, tako da bi zavzel preveliko prostora, če bi hotel vse našteti. (smeh)

Uporabljate Facebook in Twitter? Uporabljam Facebook, in sicer za ohranjanje stikov s prijatelji in prijateljicami. Rečem lahko, da na Facebooku preživim večino prostega časa. Twitterja zaenkrat ne uporabljam.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin