Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Lojze Grčman

Sreda,
24. 2. 2016,
21.45

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0

Natisni članek

derbi rokomet

Sreda, 24. 2. 2016, 21.45

8 let

"Zame je točka vredna kot dve"

Lojze Grčman

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0
Bistveno bližje zmagi so bili Velenjčani, a vseeno se je derbi 19. kroga rokometnega državnega prvenstva med njimi in Celjani končal z remijem (24:24).

''Mi smo se na to tekmo pripravili najbolje, kar se da, videlo se je, da smo si zmage res želeli. To nam je do 50. minute tudi uspevalo, nato pa je sledila dobra serija obramb gostujočega vratarja in Celjani so se vrnili nazaj. Vidi se, da imajo širok kader, in zasluženo jim čestitam za točko. Svojim soigralcem pa tudi, saj smo se borili in si res zelo želeli teh dveh točk. Že nekaj časa nisem videl takšne želje in borbe, zato lahko rečem le 'kapo dol' mojim soigralcem. Zame je ta točka vredna kot dve,'' je v klubski snemalnik po domači tekmi dejal Mario Šoštarič, ki je strelsko znova nosil velenjsko ekipo.

"Zmaga ne bi bila realna"

"Gorenje je znalo izkoristiti vse naše slabosti. Glede na videno so lahko v velenjskem taboru po razpletu bolj jezni kot mi. Poškodovane in bolne smo imeli ključne igralce, ki so prigarali točko. Z malce sreče in več tekaškega prispevka bi lahko realizirali tudi zadnji protinapad. A to ne bi bilo realno, jaz pa sem realen človek. Je pa ta točka vsekakor zelo velika za nas," pa je po tekmi dejal Velenjčan na celjski klopi Branko Tamše in nadaljeval še bolj slikovito.

"Kot ste videli, smo danes delali čira čara, hokus pokus. Ne le Miha Zarabec, od tekme s Flensburgom nista trenirala niti Luka Žvižej in Vid Poteko. Nekateri igralci so poškodovani, drugi se vračajo. Igralcem čestitam, da so zdržali vse napore. Ta točka je zame zelo velika. Zahvalil bi se rad za odlično vzdušje in pohvalil tako naše kot velenjske navijače ter upravo Gorenja, ki je tako lepo okrasila Rdečo dvorano," je sklenil Tamše, ki ga že v soboto čaka odločilna tekma za napredovanje v osmino finala lige prvakov z Zagrebom.

Ne spreglejte