Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
6. 11. 2012,
12.59

Osveženo pred

7 let, 12 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

Torek, 6. 11. 2012, 12.59

7 let, 12 mesecev

VIDEO: "Hrvaški rokometaš Uroš Zorman"

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2
Tom Ó Brannagáin je napravil zabaven mini intervju z Urošem Zormanom. Kapetan slovenske reprezentance, ki je za hip postal Hrvat, o policijski karieri in pričeski. Pogovor je povzet spodaj.

Uroš Zorman in znameniti komentator EHF Tom Ó Brannagáin pogovor začneta na temo Uroševe pričeske. Slovenski kapetan pravi, da ni čisto zadovoljen z njo, saj lasje počasi izginjajo, a mu sogovornik, ki je plešast oziroma popolnoma pobrit, nemudoma odvrne: "Pa poglej mojo glavo!?!" Nato Tom "uradno" začne video intervju: „Uroš Zorman, dame in gospodje, hrvaški rokometaš." Zorman ga zgroženo-ogorčeno pogleda: "Kakšen hrvaški, slovenski, prosim!" Voditelj popravi svojo napako in Zormana pobara, ali drži, da je po poklicu policist. "Da, imam policijsko šolo. Kakšnih 10, 12 let nazaj sem leto in pol delal kot policist," je odvrnil organizator igre Kielc in doda, da so ga nekoč klicali ZUT – ob začetnicah priimka in imena T označuje Tackleberryja, priljubljenega lika iz kultne Policijske akademije. Bojda zato, ker je imel največje orožje. Tom seveda takoj zgrabi priložnost in Uroša vpraša, ali bi lahko dejal, da ima največje orožje v moštvu Kielc. "Ne, ne, zdaj nimam orožja," se ne pusti zmesti slovenski kapetan in se nasmeje posrečenemu Tomovemu imitiranju Umazanega Harryja, še enega falote lovečega lika iz kriminalne nanizanke.

Tom Uroša pobara, ali je kdaj ustavil lepotico zaradi prehitre vožnje, ji pomežiknil in dejal, da je že v redu. "Ustavil sem jo, ampak nisem rekel, da je OK. Moramo biti dosledni, zakon je zakon, zabava pa zabava," razloži Zorman, ki ga želi Tom znova smeljati na limanice, namigujoč, da je imel veliko gumijevko. Ampak ne za na rokometne tekme ... Za konec se sogovornika vendarle vrneta tudi k rokometu. Uroš napoved zmago nad Chamberyjem, kar se tudi zgodi.

Ne spreglejte