Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
10. 11. 2015,
13.04

Osveženo pred

6 let, 7 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

rokomet Branko Tamše Miha Zarabec

Torek, 10. 11. 2015, 13.04

6 let, 7 mesecev

Velik ulov za Celje: podaljšal dirigent številka ena

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3
Čeprav aktualna rokometna sezona ni prišla še niti do polovice, so se v celjskem rokometnem klubu dodobra že ozrli v prihodnjo.

Eno najbolj temeljnih vprašanj, kar zadeva sestavo ekipe za prihodnost, je odgovorjeno. Odlični srednji zunanji Miha Zarabec je podpisal novo pogodbo, ki velja do konca sezone 2017/18.

"Nikoli si nisem mislil, da bom doživel tak sprejem in obisk. Dokaz dobrega dela, predstav, sodelovanja. Še eno stopničko sem osvojil, zdaj pa naprej. Razmišljal o vmesni stopnički, zdaj ena največjih. Drugi cilj je rezultatski, upam, da bo prišel. Klub je izjemno korekten, odlično smo sodelovali. Merimo na najvišja mesta, sposobni smo vsega, sam bom dodal še, kar mi je manjkalo do zdaj. S skupnimi močmi gremo lahko še korak višje. Tu pa so še negativne stvari, poškodbe, zaradi katerih nam ni uspelo osvojiti nekaj točk več v ligi prvakov. Mislim, da lahko z optimizmom zremo v prihodnost," je bil na tiskovni konferenci, ki je bila v veliki meri posvečena njegovemu najnovejšemu podpisu, presenečen in obenem počaščen reprezentant, ki po poškodbi mišice že trenira in bo na sredini tekmi z Loko gotovo igral.

Komu še poteče pogodba?

Poleti pogodbe potečejo še Marku Dujmoviču, Luki Dobelšku in Šimetu Iviću. Z drugim se bodo pogovori še začeli, z Ivićem pa v določeni meri že potekajo. Gregor Potočnik po dogovoru odhaja nazaj na posojo v Trebnje. Zasedba zunanjih igralcev se je tako nekoliko spremenila.

"Potočnik je srečen v Trebnjem, Babarskas močno niha, Marko Dujmovič je padel z neba. Spet bo treba delati na novo, a tako Marko kot jaz poznava delo drug drugega. Še kakšnega odhoda ne izključujemo. Ne glede na število poškodovanih je preveč igralcev prej negativno kot pozitivno. Na športni sceni nikoli ne veš, kdo bo prišel ali odšel," je na morebitno nadaljnjo možnost sprememb opozoril trener Branko Tamše: "Kar nekaj igralcev je, ki si vsakodnevno želijo priti v Celje in igrati za najtrofejnejši slovenski klub."

Po sredini tekmi z Loko Celjane v nedeljo čaka super tekmec – v Zlatorog prihaja Veszprem.

Ne spreglejte