Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Nedelja,
4. 3. 2012,
19.42

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

Krim Mercator Krim Mercator Tone Tiselj

Nedelja, 4. 3. 2012, 19.42

8 let

Tiselj: V tem trenutku je to maksimum

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1
Rokometašice Krima Mercatorja so v 5. krogu drugega dela lige prvakinj klonile v Valcei, s čimer so izgubile tudi teoretične možnosti za polfinale. Tone Tiselj pravi, da je to maksimum.

Tone Tiselj, trener Krima Mercatorja: "Zadeva je preprosta. Krim v tem trenutku ni na tej ravni, da bi se lahko uvrstil v polfinale. Niti ne bi bilo zasluženo, če bi se tja uvrstili, kajti ekipi, kot sta Budućnost in Valcea, sta trenutno močnejši. Ta padec sredi drugega polčasa je posledica kakovosti, ki jo ima tekmec. Mi smo ekipo sestavili zelo na hitro. Prvi del sezone je bil zelo v redu, hitro smo se ujeli, kar kakovostno tudi igrali. Mislili smo, da bomo po novem letu to še malce nadgradili. Vendar že pred tekmo z Larvikom so se zgodile določene poškodbe, svetovno prvenstvo je to še poslabšalo, potem je prišlo razmišljanje o prihodnosti, saj so bile naše najboljše igralke neprestano pod pritiskom menedžerjev. Za nameček smo pred drugim delom izgubili Ibolyo Mehlmann, tudi Ljudmila Bodnjeva praktično ni trenirala, mi pa nimamo take širine, da bi to lahko nadoknadili. Posebej proti takšnim ekipam, kot sta Budćnost in Valcea. V tem trenutku je to maksimum, ki ga lahko dosežemo. Je pa dejstvo, da smo v drugem delu zaradi subjektivnih in objektivnih razlogov slabši kot v prvem delu. Ampak ne glede na to, Valcea in Budućnost sta močnejši, nam pa preostane to, da kakovostno delamo naprej na malo daljši rok, saj le tako lahko pridemo do ravni, s katero bi lahko konkurirali najboljšim."

Sergeja Stefanišin, vratarka Krima Mercatorja: "Škoda, ker svoje priložnosti nismo izkoristile. Uničili sta nas levo krilo Valentina Ardean Elisei in krožna napadalka Oana Manea, ki sta nam povzročali največ težav. Ko smo ju zaustavile, je bil zaostanek že prevelik, da bi se nam uspelo vrniti nazaj v igro. Ne glede na poraz, mislim, da smo bile danes in pripravljene in sposobne, da bi prišle do zmage, ampak žal nam ni uspelo. Do tega je prišlo tudi zato, ker že vso sezono igramo po sistemu toplo-hladno."

Tamara Mavsar, igralka Krima Mercatorja: "Že nekaj tekem zapored večji del tekme igramo dobro, nato pa pride do padca v igri, ki je nato za nas usoden. Proti takšni ekipi, kot je Valcea, se je nato težko vrniti v igro. Žal. Želja po zmagi je bila velika, mislim, da smo se tudi dobro borile, vendar bo potrebno odkriti, kaj je tisti vzrok, da pride do naših črnih minut."

Andrea Penezić, igralka Krima Mercatorja: "Mislim, da smo spet preslabo igrale v obrambi, saj smo dobile preveč zadetkov, v napadu pa smo igrale premalo disciplinirano. Imele smo tudi težave z realizacijo, kar velja tudi za nas zunanje igralke. Škoda, ker nam pri izidu 18:18 ni uspelo izkoristiti dveh napadov z igralko več. Namesto da bi me povedle, so nam one ušle za štiri, pet zadetkov in potem jih nismo več mogle ujeti."

Ne spreglejte