Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
15. 4. 2015,
12.01

Osveženo pred

8 let, 3 mesece

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 2
mladinska rokometna reprezentanca Bojan Voglar rokomet kvalifikacije

Natisni članek

Sreda, 15. 4. 2015, 12.01

8 let, 3 mesece

Mladinke dvakrat premagale Avstrijo

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 2
Ženska mladinska rokometna reprezentanca (U-19) je gostovala pri vrstnicah iz Avstrije, kjer je v pripravah na kvalifikacijki turnir za letošnje EP odigrala dve tekmi.

V okviru načrtovanih aktivnosti so dekleta gostovala v Avstriji in dosegla dve zmagi, kar je lepo popotnica pred odhodom v Bolgarijo, kjer jih od petka do nedelje čakajo kvalifikacije za nastop na letošnjem evropskem prvenstvu, ki bo v Španiji.

Čeprav je imel trener Bojan Voglar kar nekaj težav pri sestavi reprezentančne selekcije, saj so nekatere igralke poškodovane, so se njegove varovanke predstavile v zelo lepo luči, kar je dober obet pred tekmama z Bolgarijo in Hrvaško. Na EP se sicer uvrsti samo zmagovalec kvalifikacijskega turnirja, ki se bo igral v Gabrovu.

"V Slovenj Gradcu smo imeli dobre pogoje za delo in odlično vzdušje v reprezentanci. Tekmi z Avstrijo sta bili za nas dober pokazatelj in z optimizmom pričakujemo turnir v Bolgariji. Prepričan sem, da se bodo dekleta borila na vso moč, potem pa bomo videli, ali bo to dovolj za preboj na EP," je po obeh tekmah z avstrijskimi vrstnicami povedal Bojan Voglar.

Ne spreglejte