Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
7. 12. 2009,
13.03

Osveženo pred

8 let, 3 mesece

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

Ponedeljek, 7. 12. 2009, 13.03

8 let, 3 mesece

Bilbija uspešnejši od Vončine

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue Green 3
V Španiji je bil odigran slovenski obračun, kjer je Valladolid Nenada Bilbije in Luke Ščurka (slednji ni bil v postavi) ugnal Arrate Blaža Vončine. David Koražija na Madžarskem do visoke zmage.

V Španiji je bil tokrat odigran slovenski obračun, saj sta se pomerila Valladolid in Arrate, uspešnejši je bil prvi. Za zmagovalca je Nenad Bilbija zabil štiri gole ob enem zgrešenem metu, medtem ko Luke Ščurka ni bilo v postavi. Na drugi strani je Blaž Vončina zbral sedem obramb in bil 16-odstotno uspešen. Cangas doma proti Ademar Leonu ni imel nobenih možnosti za zmago, še enkrat več pa se je kljub porazu izkazal Borut Ošlak, ki je bil s šestimi zadetki (iz devetih poizkusov) najboljši strelec moštva. Naturhouse La Rioja je doma morala priznati premoč proti Barceloni, Gregor Lorger pa ni stopil med vratnice.

V Nemčiji je Mare Hojč prišel z Balingenom do druge zmage v sezoni, vendar sam ni prispeval zadetka. Na Madžarskem sta se oba slovenska predstavnika veselila zmage. Nekoliko več dela je imel Pick Szeged, ki je nasprotnike ugnal za pet zadetkov. Luka Žvižej je pri zmagi sodeloval s tremi goli. Veszprem je bil uspešnejši, saj je razbil Cityline s 44:26, David Koražija je vratarja premagal štirikrat, od tega enkrat iz sedmih metrov.

Ne spreglejte