Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
20. 3. 2017,
9.31

Osveženo pred

2 meseca

Vsebino omogoča ASICS Austria GmbH

Foto: ASICS Austria GmbH, Thinkstock

Natisni članek

Asics tek moda advertorial

Ponedeljek, 20. 3. 2017, 9.31

2 meseca

Japonski minimalizem in funkcionalnost: česa se lahko veseli nova generacija tekačev

Vsebino omogoča ASICS Austria GmbH

Foto: ASICS Austria GmbH, Thinkstock

Kako je videti linija športnih oblačil in obutve, ki jo je navdihnil utrip največjega in najmnožičnejšega mestnega križišča na svetu, v predelu Shibuya v Tokiu?

asics kolaž | Foto:

Slog, ki ga narekuje veselje do življenja v urbani divjini

Ko se zjutraj zbudiš in te mestni utrip ter bitje srca že opominjata na razkošje dinamičnega urbanega življenja, je veselje do življenja tisto, kar narekuje tvoj slog. Slog življenja, oblačenja in razmišljanja. Urbani, športni in "stajliš" so glavne lastnosti najnovejše linije obutve in oblačil ASICS fuzeX Rush.

Linijo FuzeX Rush odlikujeta japonski minimalizem in brezmejna funkcionalnost. Prav to dvoje je tisto, kar so si razvojni inženirji ter oblikovalci proizvajalca športne opreme ASICS zamislili za novo linijo obutve in oblačil fuzeX Rush.

Za ljubitelje življenja, začinjenega s športom

Japonske tekaške copate ASICS so med zahtevnejšimi tekači izjemno priljubljene in jim omogočajo vrhunske tekaške rezultate. Seveda so tekaške copate ASICS dobro zastopane tudi med letošnjimi modeli pomladanske kolekcije tekaških copat.

Legendarni japonski proizvajalec ASICS z minimalističnim slogom linije fuzeX Rush nagovarja novo generacijo tekačev, ki obiskuje tečaje teka, gimnastiko na prostem, se loteva osupljivih adrenalinskih podvigov in uživa življenje, začinjeno s športom.

Ste za copate, ki vam ponudijo lahkotnost odriva?

asics kolaz | Foto:

Vsestransko uporaben tekaški copat ASICS fuzeX Rush bo z neverjetno prožnostjo podplata očaral vse ljubitelje športne obutve, ki prisegajo na športen slog oblačenja, urbano modo in jim je hkrati blizu mestni vrvež.

Copate so namreč oblikovali z mislijo na najbolj prometno križišče na svetu – križišče Shibuya, kjer naenkrat cesto prečka tudi do tri tisoč ljudi. Nič čudnega, da je udobna in funkcionalna obutev edina rešitev, s katero se lahko opremimo za takšen mestni podvig.

Mestni vrvež na najprometnejšem križišču na svetu - v tokijskem predelu Shibuya. | Foto: Thinkstock Mestni vrvež na najprometnejšem križišču na svetu - v tokijskem predelu Shibuya. Foto: Thinkstock

ASICS se s copati fuzeX Rush spogleduje s tekači, ki obožujejo tek na različnih podlagah. Nova obutev je hitra in odzivna ter se ne zmeni za to, ali se boste odločili za dolge ali hitre teke. Karkoli ji boste namenili, bo fuzeX Rush nagradil vašo željo po funkcionalnosti in atraktivnem videzu, s katerim lahko zasijete v množici tisočerih parov nog, ki vsako uro prečkajo križišče sredi Tokia.

asics | Foto:

Tekaške copate ASICS fuzeX Rush so opremljene s tehnologijo FuzeGEL, ki tekaču ponuja dovolj blaženja in podpore tudi na daljših tekih. Čeprav so lahke, ni okrnjena nobena funkcionalnost copata. Navdušujejo z dinamično odzivnostjo pri odrivu, saj je zaradi tehnologije GEL optimalno blažen. Višinska razlika peta – prsti je majhna in znaša osem milimetrov. Brezšivni zgornji del copata zagotavlja vrhunsko udobje, minimalno draženje in trenje ter ultimativni urbani videz, primeren za vsakdanji stajling.

Proge, ki simbolizirajo zdrav duh v zdravem telesu

asics | Foto: ASICS Foto: ASICS ASICS je značilne tri proge, ki krasijo njihove copate, prvič predstavil javnosti na 5. azijskih športnih igrah leta 1966 v Bangkoku.

Našili so jih na telovadne copate iz velurja LIMBER KAWA BK. Takrat so uvedli tudi svoj slogan "zdrav duh v zdravem telesu."

Oblačila s funkcijo hlajenja

V enakem duhu so oblikovali tudi linijo oblačil fuzeX, ki imajo povsem novo sposobnost. Hladijo, ko se izdatno potite in tako prispevajo k optimalno dobremu počutju in vrhunski učinkovitosti med treningom in vsakdanjimi opravki.

Tako lahko izbirate med številnimi modeli hlač, brezšivnih majic, jopic in topov, s katerimi bo življenje v mestu postalo prava avantura.

asics fuze | Foto:

 

Ne spreglejte