Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Nedelja,
30. 9. 2018,
20.07

Osveženo pred

5 let, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,13

Natisni članek

NK Bravo NK Ilirija Druga liga

Nedelja, 30. 9. 2018, 20.07

5 let, 6 mesecev

Druga liga, 9. krog

Brda in Beltinci brez zmagovalca

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,13
NK Bravo NK Maribor | Vodilni Bravo, ki je v osmini finala pokala Slovenije namučil Maribor, je zmagal tudi na ljubljanskem derbiju. | Foto Urban Meglič/Sportida

Vodilni Bravo, ki je v osmini finala pokala Slovenije namučil Maribor, je zmagal tudi na ljubljanskem derbiju.

Foto: Urban Meglič/Sportida

V zadnji tekmi 9. kroga druge slovenske nogometne lige sta se v nedeljo ekipi Brd in Beltincev razšli z 1:1. Brici so tako še vedno brez zmage in na zadnjem mestu, Beltinčani pa so enajsti. Po sobotni zmagi na ljubljanskem derbiju vodi ekipa Brava z 20 točkami, dve manj ima Nafta 1903.

Bravo je v soboto premagal Ilirijo po zaslugi avtogola Oskarja Cvjetičanina ter zadetkov izkušenega Luke Žinka in Anisa Jašaragića ter dobil mestni derbi s prepričljivih 3:0, Radomlje pa so dosegle še zadetek več in Ankaran Postojno nadigrale s 4:0. To je bila že njihova peta zaporedna zmaga, s katero so se povzpeli na tretje mesto, ponovno pa je izstopal napadalec Anel Hajrić. Proti Ankaranu se je med strelce vpisal trikrat, v tej sezoni pa je dosegel že 12 zadetkov in se povzpel na vrh lestvice najboljših strelcev.

Drava je pod vodstvom novega trenerja Nikole Jaroša, ki je prejšnji teden na vroči ptujski klopi zamenjal Simona Sešlarja, osvojila prve točke. Na Primorskem je premagal Jadran Dekane (1:0), zmago pa je v 88. minuti priigral Hrvat Tin Martić. Sežana je prišla v Rogaško Slatino z vročim strelcem Iboujem Kebejem, ki je v tej sezoni dosegel že deset zadetkov, nato pa osvojila točko (1:1). Za domače je zadel v polno nekdanji reprezentant Ivan Firer

Najboljši strelci:

12 - Anel Hajrić (Radomlje)
10 - Papa Ibou Kebe (Tabor)
6 - Jaka Bizjak (Drava), Matthias Olubori Ayodluwa Fanimo (Drava), Miha Kostanjšek (Krka), Mustafa Nukić (Bravo)
...

Prvoligaško dogajanje na Planet TV in Sportalu

V sezoni 2018/19 boste štiri tekme #PLTS na vsak krog spremljali v neposrednem televizijskem prenosu na programih Planet in Planet 2. Ob tem bo na Planet 2 vsak ponedeljek ob 20. uri na sporedu še oddaja Goool!, ki jo vodi Dani Bavec. Več o razporedu tekem si lahko preberete TUKAJ.

Ne spreglejte