SiolNET. Sportal Odbojka
0,60

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Slovenska reprezentantka prenehala igrati odbojko

0,60

termometer

 | Foto: Vid Ponikvar
Foto: Vid Ponikvar

Slovenska odbojkarica in članica Calcita Ljubljana Elena Kučej se je odločila, da bo začasno prekinila svojo odbojkarsko pot.

''Elena je dejala, da potrebuje nekaj odmora od igranja odbojke, da ni stoodstotno osredotočena na odbojko, zato je bolje, da se za nekaj časa umakne. V vsakem primeru njeno odločitev spoštujemo in se ji zahvaljujemo za vse, kar je do zdaj dala našemu klubu,'' je odločitev Kučejeve pojasnil Aljoša Jemec, pomočnik Alessandra Beltramija. 

"Že nekaj časa nisem več uživala v igranju odbojke, treningi so mi postajali mučni, zato se mi je zdelo pametno, da za nekaj časa prekinem z njenim igranjem, da vidim, ali je to pametno zame ali ne. Za zdaj je sicer ne pogrešam, že zato, ker imam obveznosti na fakulteti in so zdaj izpiti, bomo pa videli, kako bo čez mesec ali dva. Žal mi je, da tako čutim, sploh zato, ker smo dobili novega trenerja Alessandra Beltramija, ki bi me lahko naučil še kaj novega," je dejala Kučejeva.

Alessandro Beltrami ima na treningih na voljo sicer deset igralk, vendar so trenutno le štiri takšne, ki bodo v novi sezoni zagotovo igrale za Calcit Ljubljano. Ob obeh novinkah Maji Pahor in Pii Blažič sta to še Kaja Turk in Olivera Kostić, druge imajo reprezentančne obveznosti. Ilka Van de Vyver v belgijski, Slavina Koleva v bolgarski, Meta Jerala, Tina Grudina in Urška Igličar v slovenski, v kateri sta tudi Mojca Božič in Monika Potokar, ki pa se še nista odločili, ali bosta kariero nadaljevali v dresu Calcita.

Odhod nekdanje državne reprezentantke bo trener Beltrami na blokovskem položaju zapolnil z eno od igralk iz VOLLEYBALLALjubljane, z ekipo trenutno trenirata Ana Zaplotnik in Katja Mihevc.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 334
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin