Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
1. 8. 2008,
17.04

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

Petek, 1. 8. 2008, 17.04

8 let

Zatkovič: Stojanovič ne bo velika prednost

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2
Slovenski nogometni prvaki v 3. krogu PrveLige Telekom Slovenije odhajajo na prvo gostovanje, tekmec pa bo MIK CM Celje. Lahko Slaviša Stojanovič premaga nekdanji klub?

Po razočaranju na dveh zaporednih domačih tekmah - proti Nafti in Dinamu iz Zagreba -, čaka Domžalčane neugodno gostovanje pri vodilni ekipi lige. Celjani so na dosedanjih dveh tekmah prav tolikokrat tudi zmagali in zasedajo prvo mesto na lestvici. "Zadnji poraz proti Dinamu moramo čim prej pozabiti in se s tem ne smemo obremenjevati. Čaka nas težko gostovanje na celjski Areni Petrol. Glave moramo dati skupaj, se zbrati in odigrati zelo dobro tekmo v Celju, če hočemo odnesti tri točke," pred sobotno tekmo razmišlja novinec v dresu Domžal Mitja Zatkovič.

Pokazati igro kot proti Dinamu

Moštvo iz mesta ob Kamniški Bistrici ima v letošnji sezoni za sabo že lepo število tekem, v prvenstvu pa so doslej zbrali štiri točke in se nahajajo na četrtem mestu.

Formo so lahko pilili tudi na mednarodnem prizorišču, kjer so doslej odigrali tri srečanja, zato bi igra že morala dobivati prave obrise. "Že proti Dinamu smo pokazali, da lahko igramo dobro in s tako igro mislim, da ne bi smelo biti težav," meni nekdanji igralec Primorja.

Celjani imajo zelo dobro ekipo

Celjski "grofi" so pred sezono znova dodobra prevetrili igralski kader, največja okrepitev pa je zagotovo trener Slaviša Stojanovič, ki je Domžalčane dvakrat zapored popeljal do naslova državnih prvakov. "Celjani imajo zelo dobro ekipo, dobili so tudi trenerja, ki nas zelo dobro pozna, ampak imamo možnosti, da nekaj naredimo v Celju. Ne bomo se ustrašili in gremo po zmago," pravi domžalski vezist in na vprašanje, ali bi lahko ravno Stojanovič bil največja "nevarnost" za tokratne goste, odgovarja? "V tej ligi že vsak vsakega tako dobro pozna, da to ne bo velika prednost za njih," je za konec dejal 25-letni Postojnčan.

Robert Pevnik bo lahko tokrat lahko računal na vse svoje nogometaše, saj se v kader po prestani kazni vrača črnogorski napdalec Blažo Perutović. Srečanje v knežjem mestu se bo začelo v soboto ob 20. uri, v vlogi glavnega sodnika pa bo Gregor Gostenčnik.

Ne spreglejte